צפו בתיעוד
בריטניה: העייפות הכניעה את החשוד, נרדם על הגג באמצע מצוד דרמטי
דרמה משטרתית בת 48 שעות בסלפורד הסתיימה במעצר מפתיע, לאחר שהחשוד נרדם מרוב תשישות על גג מבנה. השוטרים ניצלו את ההזדמנות, טיפסו בשקט אל הגג, הפתיעו אותו כשהוא ישן והשתלטו עליו
- חני לוין
- ו' אלול התשפ"ו
מעצר החשוד צילום: צילום מסך רשתות חברתיות
דרמה משטרתית שנמשכה יומיים שלמים בסלפורד הסמוכה למנצ'סטר הגיעה לסיומה המפתיע, כאשר כוחות המשטרה הצליחו לעצור חשוד בתום 48 שעות של התבצרות מתוחה וזאת לאחר שהחשוד פשוט נרדם מרוב תשישות על גג מבנה בחצר אחורית.
רגע מעצר החשוד צילום: רשתות חברתיות
בתיעוד הדרמטי שהפיצה משטרת מנצ'סטר, ניתן לראות את כוחות המשטרה כשהם פועלים בזהירות מרבית כדי לסיים את האירוע ללא נפגעים.
לוחמי המשטרה, מצוידים בקסדות ובציוד מיגון מלא, כיתרו את החצר האחורית והציבו סולם אל עבר גג המבנה. בזמן שהחשוד היה שכוב על גבו ושקוע בשינה עמוקה, השוטרים טיפסו בשקט בסולם אל הגג, הפתיעו אותו כשהוא עדיין מטושטש, השתלטו עליו תוך שניות בודדות והורידו אותו בבטחה אל הקרקע לצורך מעצרו.
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}


הוספת תגובה
לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות