פנחס עידן מוותר על הערעור לליכוד: "נתניהו החליט שאני הגורם הזדוני"
יו"ר ועד רשות שדות התעופה הודיע כי לא יילחם בהחלטת נתניהו להדיחו, למרות ותק משפחתי של מעל 50 שנה במפלגה, אך מבהיר: "הנני מחויב אך ורק לעובדים"
יו"ר ועד עובדי רשות שדות התעופה, פנחס עידן, הודיע לבית הדין של מפלגת הליכוד כי אין לו כל כוונה לערער על החלטת ראש הממשלה בנימין נתניהו להדיחו מהמפלגה. "הואיל וראש הממשלה החליט שדווקא אני הוא הגורם הזדוני לנזקים המתרחשים במפלגה - הרי שקטונתי מלערער על קביעתו זו", כתב עידן, כשהוא מזכיר כי משפחתו חברים במרכז הליכוד למעלה מיובל.
עידן שב ודחה את הטענות לפיהן הוא זה שהורה על הפסקת הפעילות בנתב"ג, ודרש קיום "בדיקה בלתי מתפשרת למציאת האחראי למתן הוראה זו". לדבריו, "מנהל שדה התעופה הוא שסגר את נתב"ג", והוא אינו מבטיח דבר בנוגע להמשך המצב.
בהתייחסו לטענות סביב השביתה ומצבו בוועד, הסביר עידן כי מדובר בצוות סבלים שהתחילו את עבודתם לפנות בוקר וביקשו ללכת לביתם לאחר שהרגישו שהם "נופלים מהרגליים". הוא הוסיף כי "מצבי בוועד לא מסובך - עובדים זמניים מצביעים כמו ותיקים", וחתם בהצהרה כי ימשיך לייצג נאמנה את עובדי הרשות, "להם ורק להם הנני מחויב".


הוספת תגובה
לכתבה זו התפרסמו 1 תגובות