× הורדה
בחדרי חרדים
האפליקציה
י"ג אלול התשפ"ו
26.08.2026
דיווח דרמטי

נאלץ להימלט לישראל: יאיר נתניהו היה יעד מזימת ההתנקשות האיראנית

לפי דיווח בארה"ב, חוליה איראנית ביצעה מעקבים אחר בנו הבכור של ראש הממשלה בהולנדייל ביץ' באזור מיאמי, והוא נאלץ לעזוב באופן מיידי ולהשאיר את חפציו מאחור

נאלץ להימלט לישראל: יאיר נתניהו היה יעד מזימת ההתנקשות האיראנית
יאיר נתניהו / אילוסטרציה איראן צילום: פלאש 90 / AI

מזימת ההתנקשות האיראנית שנחשפה על ידי ראש הממשלה בנימין נתניהו הופנתה נגד בנו הבכור, יאיר נתניהו. על פי דיווח של רשת "ניוז מאקס"  האמריקאית מפי גורם אמריקני, כוחות מודיעין ישראליים גילו בדצמבר האחרון כי חוליית שליחים איראנית שהתה באזור מיאמי וביצעה מעקבים ותצפיות על מקום מגוריו וסדר יומו של נתניהו הבן (35) בהולנדייל ביץ' שבפלורידה.

בעקבות גילוי האיום הועבר דיווח דחוף לרשויות בארצות הברית, וליאיר נתניהו, המלווה באבטחה ישראלית צמודה, הורו לעזוב את המקום באופן מיידי. הוא נאלץ להשאיר את חפציו מאחור ושב בדחיפות לישראל.

נתניהו חושף את המידע צילום: חדשות 14

כזכור ראש הממשלה נתניהו חשף השבוע את דבר ניסיון ההתנקשות באחד מילדיו מבלי לציין שמות, תוך שהוא מבהיר כי ההגנה אינה מותרות. בחודש יולי האחרון האריך השב"כ את האבטחה על רעיית ראש הממשלה שרה ועל הבנים יאיר ואבנר, שיהיו זכאים לאבטחה במשך חמש שנים לאחר סיום כהונת אביהם.

נתניהו הבהיר כי לא מדובר בעניין של נוחות או העדפה אישית, אלא בתגובה לאיום ממשי. לדבריו: ״איראן ניסתה לרצוח את אחד מבניי, לכן האבטחה עליהם אינה מותרות״.

"דיברתי עם ראש השב״כ וביקשתי שידאג לאבטחה הראויה שמגיעה לאיזנקוט במסגרת החוק״, אמר ראש הממשלה.

ברקע הדברים, איראן הסלימה את איומיה נגד בני משפחות מנהיגים, ואף שידרה לאחרונה סרטון בטלוויזיה הממלכתית נגד בארון טראמפ, בנו של נשיא ארצות הברית, תחת כותרת המציעה דרכים לחסלו.

יאיר נתניהו ארצות הברית (ארה"ב) איראן בנימין נתניהו
להצטרפות לקבוצת הווטסאפ של 'בחדרי חרדים'
לחץ כאן

הוספת תגובה

לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות

תגובות

הוסיפו תגובה
{{ comment.number }}.
{{ comment.date_parsed }}
הגב לתגובה זו
{{ reply.date_parsed }}