צריך לומר הגומל
"עכשיו אני רגוע": הישראלי שטעה בדרך ונכנס לרמאללה - וחולץ על ידי מג"ב | צפו
תושב חולון נכנס בשוגג עם רכבו לאזור רמאללה, לאחר שהבין את הטעות התקשר למשטרה - לוחמי מג"ב איתרו אותו וחילצו אותו מהשטח
- אוריאל פיליפ
- י"ג אלול התשפ"ו
השוטרים מחלצים את הישראלי שהגיע בטעות לרמאללה צילום: דוברות המשטרה / AI
רגעים של לחץ באזור רמאללה: אזרח ישראלי תושב חולון נכנס השבוע בשוגג לשטח A לאחר שטעה בדרכו, ובעקבות הדיווח על כניסתו הוזעקו לוחמי מג"ב עוטף ירושלים למקום.
הישראלי שנכנס בטעות לראמללה וחולץ על ידי מג"ב צילום: דוברות המשטרה
האירוע התרחש ביום ראשון (23.08), לאחר שהתקבל במוקד 100 של המשטרה דיווח על האזרח שנכנס לשטח A, שהכניסה אליו אסורה ומסוכנת לאזרחים ישראלים.
לוחמי מג"ב יצרו קשר טלפוני עם האזרח ושמרו איתו על קשר רציף, במקביל להקפצת צוות לוחמים למרחב וביצוע סריקות לאיתורו.
במהלך הסריקות איתרו הלוחמים את רכבו, חברו אליו ווידאו כי הוא לא נפגע. לאחר מכן חילצו אותו אל מחוץ לשטח A והביאו אותו למקום מבטחים.
במשטרה שבים ומדגישים כי הכניסה לשטחי A אסורה על פי חוק לאזרחים ישראלים ומהווה סכנה ממשית לחייהם, וקוראים לציבור להישמע להוראות כוחות הביטחון ולהימנע מכניסה לשטחים אלו.
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}


הוספת תגובה
לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות