× הורדה
בחדרי חרדים
האפליקציה
י"ח אלול התשפ"ו
31.08.2026
מזרנים וכבישים חסומים

מפגינים חרדים העבירו את הלילה מול תל השומר וחסמו את הכביש עם שחר | צפו

עשרות מוחים הגיעו עם ציוד שינה לקראת יום הגיוס למסלולים החרדיים בצה"ל, והחלו לחסום את ציר הגישה המרכזי ללשכה

מפגינים חרדים העבירו את הלילה מול תל השומר וחסמו את הכביש עם שחר | צפו
המפגינים חוסמים את הכביש צילום: Doovidl

כמה עשרות חרדים הפגינו הבוקר (שני) מול לשכת הגיוס תל השומר ברמת גן, במחאה על יום גיוס למאות חרדים שצפויים להיקלט במסלולים החרדיים בצה"ל. גם אתמול עשרות חרדים הפגינו מול לשכת הגיוס תל השומר ברמת גן.

המפגינים בכביש בלילה צילום: Doovidl

עשרות המפגינים הקדימו להגיע הלילה לכניסה לבסיס תל השומר והעבירו את הלילה במקום עם מזרנים וציוד שינה. ההתארגנות המוקדמת נועדה לשבש את פעילות לשכת הגיוס לקראת יום הגיוס המתוכנן למסלולים החרדיים בצה"ל.

עם בוקר החל בלאגן גדול בכניסה לבסיס, כאשר עשרות המפגינים החרדים החלו לנסות לחסום את כבישי הגישה הסמוכים למחנה וללשכת הגיוס, במטרה למנוע את המשך מהלכי הגיוס.

המפגינים בכביש מתעמתים עם שוטרים צילום: Doovid

המפגינים ממשיכים להתקהל באזור ולנסות לשבש את תנועת כלי הרכב והגעת המתגייסים למקום, תוך יצירת עומסים וחיכוך סביב מתחם הבסיס.

בצה"ל מתכוננים לקלוט היום מאות מתגייסים חרדים תומכי לחימה למסלולי "מעלות צור" ו"פרויקט יואב" באגף הטכנולוגיה והלוגיסטיקה.

מעצר אחד המפגינים צילום: Doovid

הפגנות חוק הגיוס גיוס חרדים
להצטרפות לקבוצת הווטסאפ של 'בחדרי חרדים'
לחץ כאן

הוספת תגובה

לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות

תגובות

הוסיפו תגובה
{{ comment.number }}.
{{ comment.date_parsed }}
הגב לתגובה זו
{{ reply.date_parsed }}