× הורדה
בחדרי חרדים
האפליקציה
כ"ו אלול התשפ"ו
08.09.2026
"לא ישנה כלום"

מתקפה מתוך הליכוד: גוטליב קוראת לחזק את בן גביר - "נתניהו לא ייגע בבג"ץ"

חברת הכנסת מהליכוד יוצאת במתקפה חריפה נגד ראש הממשלה וטוענת כי הוא "תעודת הביטוח של בג"ץ" וכי לא יפעל לריסון מערכת המשפט, לדבריה: "רק עוצמה יהודית חזקה תרסן את שופטי בג"ץ"

מתקפה מתוך הליכוד: גוטליב קוראת לחזק את בן גביר - "נתניהו לא ייגע בבג"ץ"
איתמר בן גביר צילום: Yonatan Sindel/Flash90

ח"כ טלי גוטליב מהליכוד יוצאת במתקפה חריפה נגד ראש הממשלה בנימין נתניהו, וטוענת כי הוא לא יקדם רפורמה משפטית בקדנציה הבאה ולא יפעל לריסון כוחו של בג"ץ.

"ראש הממשלה לא יקדם רפורמה משפטית בקדנציה הקרובה! ראש הממשלה הוא תעודת הביטוח של בג"ץ", כתבה גוטליב.

לדבריה, גם החלטתו של נתניהו לשריין את המשפטנים דוד פטר ויסכה בינה נועדה להרגיע את מצביעי הימין המעוניינים בקידום שינויים במערכת המשפט. "ראש הממשלה נתניהו שיריין את דוד פטר ויסכה בינה, המשפטנים המצוינים, רק כדי 'להרגיע' את הבוחרים שרוצים בצדק רפורמה משפטית וריסון הכוח הבריוני של בג"ץ", טענה.

גוטליב הוסיפה כי נתניהו מתכוון להתמקד בענייני ביטחון ולא לעסוק במערכת המשפט. "ראש הממשלה מתמקד בביטחון וזו מומחיותו. באשר למערכת המשפט - הוא לא יגע בה", כתבה.

בסיום דבריה הפנתה גוטליב מסר חריג למצביעי הימין, כשהיא מחזקת דווקא את עוצמה יהודית, המתחרה בליכוד על קולותיהם: "רק עוצמה יהודית חזקה תרסן את שופטי בג"ץ!!"

בנימין נתניהו איתמר בן גביר טלי גוטליב בחירות 2026
להצטרפות לקבוצת הווטסאפ של 'בחדרי חרדים'
לחץ כאן

הוספת תגובה

לכתבה זו התפרסמו 1 תגובות

תגובות

הוסיפו תגובה
{{ comment.number }}.
{{ comment.date_parsed }}
הגב לתגובה זו
{{ reply.date_parsed }}