שמואל גרינברג בסיור במרכזי התעסוקה של ׳עלי שיח׳: ״א"א לתאר את המקצועיות של האנשים שפועלים כאן״
ראש העיר, המשנה לראש העיר וממונה הרווחה שלמה ברילנט, צוות לשכת ראש העיר ובכירי מחלקת הרווחה סיירו במרכזי התעסוקה לבנים ולבנות • שוחחו עם הצוותים המקצועיים והמנהלות ושמעו מקרוב על הפעילות • אחת האמהות: ״זה נס שיש בעיר את ׳עלי שיח׳. זה מקום שנותן לנו לישון בשקט״
- יאיר פריד כתבה מקודמת
- כ"ח אלול התשפ"ו
ראש העיר בית שמש שמואל גרינברג, המשנה לראש העיר וממונה הרווחה שלמה ברילנט, יחד עם צוות לשכת ראש העיר ובכירי מחלקת הרווחה בעיר, קיימו סיור במרכזי התעסוקה של עמותת ׳עלי שיח׳ בבית שמש, המעניקים מסגרת תעסוקתית ומקצועית למאות אנשים עם מוגבלויות.
במהלך הסיור עבר ראש העיר בין מרכזי התעסוקה לבנים ולבנות, התרשם מהפעילות ושוחח עם הצוותים המקצועיים ועם מנהלות המרכזים. בין היתר, שוחח עם הגב׳ יפי אלתר, מנהלת המרכזים, ששיתפה אותו בפעילות המתקיימת במקום ובמענה המקצועי שניתן למקבלי השירות.
במהלך הסיור פגשו ראש העיר והמשלחת גם אחת האמהות שהגיעה למקום. היא שיבחה את הצוות המקצועי ואת הגב׳ יפי אלתר על המסירות וההשקעה, ואמרה: ״זה נס שיש בעיר את ׳עלי שיח׳. זה מקום שנותן לנו לישון בשקט, כי אנחנו יודעים שאנחנו שולחים את הילד שלנו למקום שאכפת לו ממנו באמת״.
ראש העיר שמואל גרינברג התייחס להתרשמותו מהפעילות ואמר: ״כל פעם מחדש לראות את המקצועיות של האנשים שפועלים כאן במרכז התעסוקה של ׳עלי שיח׳ ומספקים תעסוקה מותאמת לאנשים בעלי מוגבלויות, אי אפשר לתאר את עוצמת החסד שיש כאן״.
המשנה לראש העיר וממונה הרווחה שלמה ברילנט אמר: ״מרכז התעסוקה של ׳עלי שיח׳ עובד איתנו כתף אל כתף לסייע לבעלי מוגבלויות להעביר את היום בתעסוקה טיפולית. זה מרשים מאוד, ואנחנו כאן כדי לדחוף ולפתח קדימה את הפרויקטים יחד עם ההנהלה״.
מנכ״ל ׳עלי שיח׳ הרב חיים פרקל הודה לראש העיר המשנה לראש העיר שמואל גרינברג, לשלמה ברילנט ולמחלקת הרווחה על שיתוף הפעולה הפורה והעבודה המשותפת למען תושבי העיר עם מוגבלויות.
הרב פרקל אמר: ״בית שמש זכתה בראש עיר שדואג לתושבים, שאכפת לו באמת ושפועל במסירות יום ולילה למען תושבי העיר. אנו מודים לראש העיר, לשלמה ברילנט ולמחלקת הרווחה על השותפות והנכונות לסייע ולקדם את המענים עבור אנשים עם מוגבלויות ובני משפחותיהם״.


הוספת תגובה
לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות