מפי הקודש: נחשף התיעוד של הגר"ח קנייבסקי על סגולה לילדים
רגעים ספורים לפני חיתום הדין, אנו מפרסמים כאן את דבריו של מרן שר התורה זצוק"ל באשר ל"דרך לזכות בפרי בטן" • 4 מילים שמטלטלות אלפי משפחות בארץ ובעולם
- שלומי סגל | כתבה מקודמת
- ו' תשרי התשפ"ז
יום חיתום הדין המשמש ובא, ידוע כיום החורץ גורלות ומשנה גזרות שמיים. עבור אלפי משפחות המצפות בכיליון לזרע של קיימא אלו ימים חשובים וגורליים במיוחד, בהם הם שואלים את עצמם: האם השנה יזכו סוף סוף לחבוק ילד?
תיעוד מדהים של מרן שר התורה ר' חיים קנייבסקי זצוק"ל, לא מותיר מקום לספקות: זהו הפתח לישועה.
בסרטון המצורף נראה מרן שר התורה נשאל על הזכות לסייע למי שטרם זכה להיפקד בזרע של קיימא. תשובתו של מרן קצרה, ברורה ומטלטלת:
"מקווה זה פריה ורביה"
ארבע מילים בלבד, שמאחוריהן עומדת סגולה שעליה דיברו גדולי ישראל לאורך השנים - הזכות הגדולה להיות שותפים בהקמת מקווה טהרה.
לחצו כאן כדי לזכות בסגולה המיוחדת >>
המקום החשוב ביותר בארץ
בבואנו לבחון באיזה אזור בארץ אתגר הטהרה הוא הגדול והקשה בכולם, אין ספק כי המצוקה בקריית גת הינה אקוטית ונחוצה ביותר ואין להמתין רגע אחד עם המצב השורר בה.
לא רבים מאמינים, אולם בעיר המתפתחת שחווה הגירה חיובית של מאות משפחות שומרי מצוות, ישנו מקווה ותיק אחד, בן יותר מחמישים שנה! המשמש מאות משפחות בעיר. אלא שהתנאים בו כבר אינם מתאימים לצרכים הבסיסיים: צפיפות, תורים ארוכים ותנאים המקשים לשמור על טהרת הבית, מה שגורם למשפחות רבות לוותר בשל כך על קיום המצווה ל"ע.
בימים אלו יצא לדרך מבצע לשיקום המקווה, כדי להפוך אותו למקום מכובד, נעים וראוי למשפחות העיר.
זו הדרך הטובה ביותר לזכות בסגולה שעליה אמר מרן: להיות שותפים בבניית מקווה טהרה, להוסיף טהרה בישראל ולזכות בברכתו לפריה ורביה.
רגע לפני יום כיפור, זו הזדמנות לקחת חלק בזכות הגדולה ולבקש שהזכות הזו תעמוד לכם ולמשפחתכם לישועה ברגעים הקדושים של השנה.
לחצו כאן כעת וסייעו בשיקום המקווה בקריית גת ותזכו בסגולה המיוחדת >>


הוספת תגובה
לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות