× הורדה
בחדרי חרדים
האפליקציה
י"ג תשרי התשפ"ז
24.09.2026
ההימור על דמשק

יאיר גולן: "לתת צ'אנס למשטר הסורי" - וקרא לסגת מהגולן הסורי

יו"ר הדמוקרטים התייחס למשטר בדמשק וקרא לתת לו הזדמנות, לצד יציאה מהנקודות שבהן מחזיק צה"ל בשטח סוריה. "אנחנו לא מרוויחים הרבה מזה שאנחנו יושבים בתל קודנה או בחרמון הסורי", אמר גולן והוסיף: "אני יכול להגיד לך את זה חד משמעית"

יאיר גולן: "לתת צ'אנס למשטר הסורי" - וקרא לסגת מהגולן הסורי
יאיר גולן צילום: יונתן זינדל, פלאש 90

יו"ר מפלגת הדמוקרטים, יאיר גולן, התייחס למשטר בדמשק וקרא לתת לו הזדמנות, זאת לצד אמירה ברורה נגד המשך הנוכחות הישראלית בתל קודנה ובחרמון הסורי.

"בוא ניתן צ'אנס": יאיר גולן באמירה חריגה על המשטר הסורי - והנוכחות בחרמון צילום: רשתות חברתיות

כשנשאל על סוריה, אמר גולן: "סוריה, אני חושב שיש משטר שקשה מאוד ללמוד על טיבו האמיתי, אבל בוא ניתן צ'אנס".

בהמשך התייחס גולן לנוכחות צה"ל בשטח הסורי ואמר: "אנחנו לא מרוויחים הרבה מזה שאנחנו יושבים בתל קודנה או בחרמון הסורי".

"אני יכול להגיד לך את זה חד משמעית", הוסיף.

דבריו של גולן מגיעים כאשר שאלת המשך הנוכחות הישראלית בשטח סוריה עומדת במוקד הדיון סביב היחסים עם המשטר בדמשק. בדבריו הוא לא השתמש במילה "נסיגה", אך הביע עמדה שלפיה ישראל אינה מרוויחה מהמשך הישיבה בשתי הנקודות שאותן ציין.

יאיר גולן סוריה אבו מוחמד אל-ג'ולאני (אחמד א-שרע) החרמון הסורי
להצטרפות לקבוצת הווטסאפ של 'בחדרי חרדים'
לחץ כאן

הוספת תגובה

לכתבה זו התפרסמו 8 תגובות

תגובות

הוסיפו תגובה
{{ comment.number }}.
{{ comment.date_parsed }}
הגב לתגובה זו
{{ reply.date_parsed }}