מועמד הליכוד נגד שורדת השבי: "הלוואי והייתה דרך להחזיר אותך לחמאס"
המועמד ברשימת הליכוד לכנסת ה-26 תקף בחריפות את יוכבד ליפשיץ, לאחר שביקרה את נתניהו וטענה כי מרים אדלסון היא שהביאה לשחרור החטופים: “הבנים שלנו שילמו בחייהם כדי שאת תוכלי לשבת בבטחה בביתך”
- אברהם פריינד
- י"ז תשרי התשפ"ז
- 6 תגובות
איציק בונצל, אביו של עמית בונצל הי״ד שנפל במהלך המלחמה בעזה והמועמד במקום ה־29 ברשימת הליכוד לכנסת ה־26, יוצא היום (שני) במתקפה חריפה נגד שורדת השבי יוכבד ליפשיץ.
התגובה מגיעה לאחר שליפשיץ התייחסה בראיון לחדשות 13 לקמפיין הליכוד סביב השבת החטופים, וטענה כי נתניהו לא היה הגורם שהביא לשחרורם. לדבריה, מרים אדלסון היא שעמדה מאחורי המהלך, לאחר שהעבירה לטראמפ סכום של 100 מיליון דולר וביקשה ממנו להביא לשחרור החטופים.
ליפשיץ אף תקפה את נתניהו בחריפות וטענה כי אם ינצח בבחירות, יהיה הדבר “אסון למדינה הזאת”, תוך שהיא מתארת את ישראל כמי שעלולה להפוך ל”מדינה דיקטטורית ואפלה”.
בונצל הגיב לדברים בפוסט שפרסם ברשתות החברתיות, והפנה את זעמו באופן ישיר לליפשיץ.
“מי שחילץ אותך מאפלת המנהרות של עזה לא הייתה מרים אדלסון, אלא מאות גיבורים שיצאו אל התופת כדי להחזיר אותך בחיים וחלקם לא שבו לעולם”, כתב. “הבנים שלנו שילמו בחייהם ובדם לבו של כל בית בישראל כדי שאת תוכלי לשבת בבטחה בביתך”.
בהמשך החריף בונצל את הטון וכתב: “הלוואי והייתה דרך להשיב את הגלגל לאחור ולהחזיר אותך לידי חמאס”. לדבריו, דבריה של ליפשיץ הם “מופע כפיות טובה”, שאינו מותיר אותו אדיש נוכח מחיר הדמים ששילמו החיילים במהלך המלחמה.
בונצל הוסיף כי “השנאה לנתניהו העבירה אותך על דעתך, ריסקה כל זכר למוסר ולבושה, ורמסה את כבודם של מי שחילצו אותך במחיר חייהם”.


הוספת תגובה
לכתבה זו התפרסמו 6 תגובות