× הורדה
בחדרי חרדים
האפליקציה
י"ח תשרי התשפ"ז
29.09.2026
רכב עירייה נגנב

בקבוק פוצץ על ראשה של שוטרת: 11 נעצרו בהפרות סדר בירושלים

מאות פורעים התעמתו הלילה עם כוחות הביטחון בשדרות חיים בר לב ובשער שכם, חסמו צירים, יידו אבנים ואף נטשו רכב עירייה שגנבו, במה שהוביל לפציעתם של שוטרת ואזרח באורח קל

בקבוק פוצץ על ראשה של שוטרת: 11 נעצרו בהפרות סדר בירושלים
אילוסטרציה צילום: דוברות המשטרה

שוטרי מחוז ירושלים ולוחמי מג"ב עצרו הלילה 11 חשודים במעורבות בהפרות סדר אלימות ואירועי ונדליזם שהחלו בסביבות השעה 03:00 לפנות בוקר. המהומות פרצו באזור הרחובות חיים בר-לב וזקס, שם התקבצו מאות צעירים שמפרי סדר חסמו צירים, יידו אבנים וחפצים לעבר אזרחים וכוחות הביטחון, גרמו נזק לרכבי עירייה ואף גנבו אחד מהם ונטשו אותו בהמשך.

המהומות בירושלים צילום: דוברות המשטרה

במהלך העימותים נפגעה שוטרת מג"ב בראשה מהשלכת בקבוק ופונתה לקבלת טיפול רפואי כשמצבה מוגדר קל, ובנוסף אותר אזרח שהותקף על ידי הפורעים ופונה גם הוא במצב קל. בשלב מאוחר יותר הגיעו המתפרעים לאזור שער שכם, התעמתו עם תושבי המקום והמשיכו את ההתפרעויות עד שהכוחות השיגו שליטה ופיזרו אותם תוך שימוש באמצעים.

מהמשטרה נמסר כי מדובר בהתנהלות חמורה של פורעי חוק שפעלו במטרה לפגוע בכוחות הביטחון ובאזרחים, והודגש כי הרשויות ימשיכו לפעול בכל האמצעים לאיתור מעורבים נוספים ולמיצוי הדין עמם.

ירושלים הפגנות מהומות
להצטרפות לקבוצת הווטסאפ של 'בחדרי חרדים'
לחץ כאן

הוספת תגובה

לכתבה זו התפרסמו 2 תגובות

תגובות

הוסיפו תגובה
{{ comment.number }}.
{{ comment.date_parsed }}
הגב לתגובה זו
{{ reply.date_parsed }}