× הורדה
בחדרי חרדים
האפליקציה
י"ח תשרי התשפ"ז
29.09.2026
הורדו מהמדפים

במקום מתוק – חריף: אסם מבצעת ריקול לבקבוקי קטשופ

בחברה הדגישו כי המוצר בטוח לצריכה אך מנוגד לתווית שעל האריזה, ולכן החלו באיסוף אצווה ספציפית של בקבוקי 750 גרם ומציעים שובר פיצוי לרוכשים

במקום מתוק – חריף: אסם מבצעת ריקול לבקבוקי קטשופ
קטשופ אסם צילום: צילום מסך

חברת אסם נסטלה פרסמה הודעה על קריאה להחזרת מוצרים, לאחר שבבדיקה התברר כי בחלק קטן מבקבוקי הקטשופ הקלאסי במשקל 750 גרם, בעלי ברקוד 7290000072623, נארז בפועל קטשופ חריף. ההחזרות נוגעות לאצווה מספר 62022828, שנושאת את תאריך התפוגה 21.7.2027 ויוצרה בין השעות 22:00 ל-23:59.

בשל אי-ההתאמה בין תכולת הבקבוק למה שמצוין על גבי התווית, החברה החלה בפעולות לאיסוף המוצרים הרלוונטיים מהמדפים בשיתוף שירות המזון במשרד הבריאות מחוז אשקלון.

בחברה הדגישו כי המוצר לחלוטין בטוח לצריכה וההבדל הוא בטעם בלבד, והזמינו לקוחות שרכשו את הבקבוקים מהאצווה המדוברת לפנות לשירות הצרכנים לקבלת שובר למוצר חלופי או באתר האינטרנט של החברה או באמצעות הדוא"ל.

קטשופ אסם משרד הבריאות
להצטרפות לקבוצת הווטסאפ של 'בחדרי חרדים'
לחץ כאן

הוספת תגובה

לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות

תגובות

הוסיפו תגובה
{{ comment.number }}.
{{ comment.date_parsed }}
הגב לתגובה זו
{{ reply.date_parsed }}