החרדי שנכנס לרשימת "40 הצעירים המבטיחים" של דה-מרקר: עו"ד ישראל גולדמן
עו"ד ישראל גולדמן בוגר ישיבות גור ששימש בתפקידים בכירים במשרד האוצר נבחר לרשימה היוקרתית של דה-מרקר | מומחה למשפט, סייבר ובינה מלאכותית שהקים משרד מוביל בתחום | עו"ד גולדמן: "הבחירה מסמנת את החשיבות הקריטית של האתגרים הטכנולוגיים בציבור החרדי"
- משה ויסברג
- כ"ג תשרי התשפ"ז
- 2 תגובות
כמדי שנה, העיתון הכלכלי 'דה-מרקר' פרסם את רשימת "40 תחת 40", ובה רשימת 40 הצעירים המבטיחים של ישראל לשנת 2026.
השנה נכנס לרשימה גם עו"ד החרדי ישראל גולדמן, בעל משרד עורכי דין המתמחה במשפט וטכנולוגיה.
עו"ד גולדמן, בן 39, בוגר ישיבות חסידות גור, שימש במשך כ-6 שנים בתפקידים בכירים במשרד האוצר. גולדמן למד משפטים, חשבונאות ומימון.
כיום, עו"ד גולדמן הקים משרד עורכי דין בדיני משפט וטכנולוגיה העוסק בתחומי הגנת הפרטיות והסייבר, קניין רוחני, בינה מלאכותית, מסחר מקוון ומטבעות דיגיטליים; תחומים שהולכים ותופסים מקום מרכזי בחייהם של עסקים רבים, ובשנים האחרונות גם בציבור החרדי.
הרשימה של 'דה-מרקר' נחשבת לאחת היוקרתיות בעיתונות הכלכלית בישראל. פרופ' ערן טוך מאוניברסיטת תל אביב בחן את הרשימות שפורסמו מאז 2006 ב'דה-מרקר' וב'גלובס', ומצא שב-82% מהמקרים, אלו שנבחרו ברשימות אלו אכן הצדיקו את בחירתם.
"אני מודה למערכת 'דה-מרקר' ולעיתונאי נתי טוקר על הבחירה", אמר עו"ד גולדמן. "העולם הטכנולוגי, שהציבור החרדי הולך ונחשף אליו בשנים האחרונות יותר ויותר, מציב אתגרים משפטיים חדשים כמעט מדי יום, והבחירה של עיתון 'דה-מרקר' מסמנת את החשיבות הקריטית של תחומי הסייבר, הפרטיות, הונאות ברשת ונכסים דיגיטליים".


הוספת תגובה
לכתבה זו התפרסמו 2 תגובות