החשבון נסגר
מפקד נוח'בה שפשט לישראל ב-7 באוקטובר חוסל במרכז הרצועה
צה"ל ושב"כ חיסלו בתקיפה מהאוויר את אבראהים מוצטפא סלימאן אבו עוימר, מפקד מחלקת נוח'בה בחמאס. לפי מערכת הביטחון, בתקופה האחרונה פעל לקידום מתווי טרור ולשיקום יכולות הארגון
רצועת עזה צילום: פלאש 90
צה"ל ושב"כ חיסלו בסוף השבוע את אבראהים מוצטפא סלימאן אבו עוימר, מפקד מחלקת נוח'בה בזרוע הצבאית של חמאס, שהשתתף בטבח 7 באוקטובר ופשט לשטח ישראל.
אבראהים מוצטפא סלימאן אבו עוימרצילום: דובר צה"להחיסול בוצע ביום שישי בתקיפה מהאוויר במרחב נוציראת שבמרכז רצועת עזה.
לפי צה"ל ושב"כ, אבו עוימר היה מעורב בתקופה האחרונה בקידום מתווי טרור נגד כוחות צה"ל ואזרחי ישראל, ובמקביל פעל לשיקום יכולותיו הצבאיות של חמאס.
במערכת הביטחון ציינו כי פעילותו נעשתה תוך הפרה שיטתית של הפסקת האש, וכי התקיפה בוצעה במטרה להסיר את האיום שנשקף ממנו.
בצה"ל מסרו כי כוחות צה"ל בפיקוד הדרום ממשיכים להיות פרוסים במרחב בהתאם להסכם, ובצבא מבהירים כי ימשיכו לפעול נגד איומים מיידיים מצד ארגוני הטרור ברצועה.
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}


הוספת תגובה
לכתבה זו התפרסמו 1 תגובות