אחרי התביעה במיליונים: שרון גל עוזב את i24NEWS וחוזר לערוץ 14
מגיש הטלוויזיה שרון גל התפטר מ-i24NEWS לאחר כשנה ותשעה חודשים, וישוב לערוץ 14 לקראת הבחירות. המעבר מפתיע במיוחד על רקע תביעה בסך 1.9 מיליון שקלים שהגיש נגדו הערוץ בעקבות עזיבתו הקודמת
- יצחק וייס
- י"א חשון התשפ"ז
טלטלה בערוצי החדשות לקראת הבחירות: מגיש הטלוויזיה שרון גל התפטר מערוץ i24NEWS, שבו הגיש את התוכנית "שבע עם שרון גל", וצפוי לחזור לערוץ 14, שבו שימש בעבר כמגיש מהדורת החדשות המרכזית. כך פרסם הערב (חמישי) גיל משעלי ב-mako.
המעבר מתרחש רגע לפני משדרי מערכת הבחירות, ומסיים תקופה של כשנה ותשעה חודשים שבה שידר גל ב-i24NEWS. רק לפני יומיים אירח בתוכניתו את ראש הממשלה בנימין נתניהו, שבו הוא מזוהה כתומך מובהק.
גל הגיש את תוכניתו בערוץ בימים ראשון עד חמישי בשעה 19:00. כעת הוא צפוי לשוב לערוץ 14, שאותו עזב בתחילת 2025 בנסיבות שהובילו לסכסוך משפטי.
בינואר 2025 עזב גל את ערוץ 14 ועבר ל-i24NEWS. חודש לאחר מכן, בפברואר 2025, הגיש נגדו ערוץ 14 תביעה בסך 1.9 מיליון שקלים לבית הדין לעבודה בתל אביב, בטענה שהפר את החוזה עמו.
העימות בין הצדדים החל עוד קודם לכן. באביב 2024 הודיע גל כי בכוונתו לעזוב את ערוץ 14 ולחזור לרשת 13, אולם בערוץ סירבו לקבל את התפטרותו בטענה שהוא מחויב לחוזה, ואף איימו בנקיטת צעדים משפטיים.
בסופו של דבר נותר גל בערוץ 14 וקיבל תוכנית משלו, "שבע עם שרון גל", עד שעזב בינואר 2025 לטובת i24NEWS.
כעת, לאחר תקופה שבה עבד בערוץ המתחרה, הוא עושה את הדרך בחזרה לערוץ שהגיש נגדו את התביעה הכספית. בפרסום לא נמסר מה עלה בגורל ההליך המשפטי בין הצדדים.
גל החל את דרכו הטלוויזיונית ככתב חדשות בערוץ 10, ובהמשך יצר והגיש את התוכנית "לילה כלכלי".
משנת 2020 הגיש את "חמש עם שרון גל" ברשת 13, ובפברואר 2023 עבר לערוץ 14, שם הגיש את מהדורת החדשות המרכזית לצד מגי טביבי.
לאחר ניסיונו לחזור לרשת 13 והישארותו בערוץ 14, עבר בתחילת 2025 ל-i24NEWS, שם החל להגיש בפברואר את תוכניתו בשעה 19:00.
כעת, עם התפטרותו מ-i24NEWS, גל חוזר לערוץ 14 לקראת משדרי הבחירות, במהלך שמציב אותו שוב בערוץ שבו כבר שימש בעבר באחד מתפקידי ההגשה המרכזיים.


הוספת תגובה
לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות