× הורדה
בחדרי חרדים
האפליקציה
כ"ג חשון התשפ"ז
03.11.2026
אנטישמיות ושנאה

ישראלי הותקף באתונה לאחר שדיבר בעברית: "הפנים שלי התנפחו"

אליאור זנדני, נסע ליוון לחגוג את יום הולדתו, אך סיים את הערב חבול ופצוע. לאחר ששוחח בטלפון בעברית

ישראלי הותקף באתונה לאחר שדיבר בעברית: "הפנים שלי התנפחו"
אילוסטרציה צילום: pixabay

חופשת יום ההולדת של היוצר אליאור זנדני (25) באתונה הסתיימה בטראומה ובפציעות קשות. היוצר הותקף במוצאי שבת האחרון מחוץ לאצטדיון האולימפי בעיר. כתוצאה מהתקיפה הפיזית, זנדני סובל משברים באפו ומחבלות חמורות בפניו.

אתמול (שני) חשף זנדני באינסטגרם את השתלשלות האירועים המלחיצה. לדבריו, לאחר שששה בעיר הוא יצא החוצה כדי לענות לשיחת טלפון. "קבוצה של שלושה אנשים קלטה שאני מדבר בעברית", שחזר. התוקפים החלו להתעמת איתו מילולית, והאירוע הידרדר במהירות לקטטה אלימה מול השלושה.

"קיבלתי מכות יפות מאוד באזור הפנים, שגם התנפחו מאוד", תיאר זנדני את הפציעות שספג, אך הבהיר כי לא נותר חייב והשיב מאבק: "מבטיח לכם שגם הם קיבלו (תסמכו עליי)".

בסופו של דבר, זנדני נאלץ להימלט מהזירה בכוחות עצמו כדי להינצל מהתוקפים. "ברגע שקלטתי שאני באמת לבד, לקחתי את הרגליים ורצתי משם. לא מתבייש להגיד שהייתי בסטרס", הודה. את הפוסט חתם במסר אזהרה לישראלים השוהים בחו"ל: "סיטואציה כזאת במדינה זרה היא אחד הדברים הכי לא נעימים שעברתי. תשמרו על עצמכם בכל מקום".

יוון תקיפה אנטישמית
להצטרפות לקבוצת הווטסאפ של 'בחדרי חרדים'
לחץ כאן

הוספת תגובה

לכתבה זו התפרסמו 5 תגובות

תגובות

הוסיפו תגובה
{{ comment.number }}.
{{ comment.date_parsed }}
הגב לתגובה זו
{{ reply.date_parsed }}