1. עמוד הבית
  2. נשים
  3. אוכל

פיש אנד פוטטו: מתכון

אוהבים דגים? רשת גרג קפה מציעה מתכון משפחתי - פיש אנד פוטטו קריספי ועשיר בטעמים
הדס אריאל, י"ח שבט תשע"ו 28/01/2016 14:46

פיש אנד פוטטו. צילום: אסף לוי פיש אנד פוטטו. צילום: אסף לוי

אם אתם חובבי דגים, המנה הזאת מתאימה לכם לכל פעם שמתחשק לכם להכין משהו קליל וטעים. פיש אנד צ'יפס – מי לא אוהב?

כך מכינים את המנה הזו בגרג קפה.

חומרים – מתכון ל 4 סועדים:
• קילו של פילה דג לבן נקי מעור ועצמות פרוס לרצועות בעובי של 1 ס"מ.
• שקית אבקת טמפורה (ניתן להשיג בכל סופרמרקט).
• 1 קילו תפו"א (קליפה אדומה ).
• צרור פטרוזיליה.
• 2 שיני שום פרוסות.
• 4\1 כוס שמן זית.
• 2\1 ליטר שמן קנולה לטיגון הדג.

אופן הכנה:
• מבשלים את תפו"א במים עד לריכוך מלא ומקררים, חותכים לסירות מתבלים בשמן זית פטרוזיליה ושום ומעבירים לתבנית אפייה, מכניסים לתנור במצב גריל ל-15 דקות בערך.
• בסיר גבוה מחממים על אש נמוכה את השמן לדג.
• מכינים את בלילת הטמפורה לפי ההוראות ההכנה בגב האריזה.
• מעבירים את רצועות הדג לבלילת הציפוי ומשם אחד אחד לתוך השמן החם.
• ממליחים וסופגים שאריות שמן ומגישים לצד תפו"א ורטבים אהובים (קטשופ, מיונז,וכו')





הוסף תגובה

תגובות

אין לשלוח תגובה הכוללות דברי הסתה, דיבה וסגנון החורג מהטעם הטוב.