1. עמוד הבית
  2. נשים
  3. אוכל

סלט סלמון חם: מתכון

השפית חני כהן ממסעדת ריקוטה הירושלמית, מציעה לנו לערבים חורפיים שכאלו, מתכון לסלט סלמון חם • פשוט להכנה וטעים במיוחד
הדס אריאל, כ"ח שבט תשע"ו 07/02/2016 22:24

ריקוטה ריקוטה

אחד הסלטים החמים המבוקשים ביותר, במיוחד בימי חורף קרים - הוא סלט סלמון חם. אם אתם ממש רוצים להישאר בבית ועדיין לאכול את המנה הטעימה הזו, יש לכם פה את המתכון היישר ממטבחה של השפית חני כהן.

החומרים להכנה:
200 גרם סלמון טרי חתוך לקוביות.
200 גרם פטריות פורטובלו.
חופן בצל סגול קצוץ.
200 גרם קוביות בטטה אפויות.
חופן חסה.

אופן ההכנה:
מחממים מעט שמן בווק, מטגנים את הבצל ומוסיפים את הסלמון, את הפטריות, ומטגנים מספר דקות. מוסיפים את קוביות הבטטה האפויות - מקפיצים עד שהכל מבושל מספיק, ומתבלים:
מלח, פלפל, טריאקי, גרידת ג'ינג'ר ונגיעת צ'ילי.

מגישים על מצע חסה בתוספת בוטנים מסוכרים מלמעלה – לקישוט.





הוסף תגובה

תגובות

אין לשלוח תגובה הכוללות דברי הסתה, דיבה וסגנון החורג מהטעם הטוב.