1. עמוד הבית
  2. נשים
  3. אוכל

כבדים טריים מוקפצים ברוטב טריאקי על פולנטה תירס טרי גלידי בצל סגור וירוק

שם כל כך ארוך למנה? חכו שתקצרו את המחמאות עליה - כך אומר השף אלי מנחם ממסעדת רודריגז
הדס אריאל, י"ג אדר תשע"ו 22/02/2016 16:30

רודריגז

אז נכון, גם אני שמתי לב לשם הבלתי נגמר של המנה, אבל מי מתווכח עם השף? אחרי שתטעמו, המחמאה שלכם תהיה ארוכה לא פחות. אז תהנו.







חומרים להכנה:
המתכון ל-6 מנות:

ק"ג כבד טרי טרי - מאוד חשוב.
חצי ק"ג תירס גרגירים.
2 בצל סגול.
גלידי בצל ירוק.
רוטב טריאקי מוכן.

אופן ההכנה:
חותכים את הבצל לרבעים ואופים בתנור כ-5 דקות בחום של 180 מעלות עם מעט שמן זית, מלח, ופלפל.

את גרגירי התירס מבשלים כ-10 דקות ואז טוחנים לקרם חלק. את הכבדים צולים ומקפיצים עם רוטב טריאקי במחבת.

להרכבת המנה: מניחים כף של קרם התירס במרכז הצלחת ופותחים כמו חומוס. במרכז מניחים 5 או 6כבדים מוקפצים, ומעל מפזרים מגלידי הבצל - סגול וירוק .

מנה נהדרת בטעמים!
לשובע!





הוסף תגובה

תגובות

אין לשלוח תגובה הכוללות דברי הסתה, דיבה וסגנון החורג מהטעם הטוב.