1. עמוד הבית
  2. נשים
  3. אוכל

מתכון לסלט מקסיקני

רשת קפה גרג משתפת במתכון אביבי לסלט מקסיקני מרענן • ירקות טריים, מוקפצים, גבינה ורטבים עסיסיים • תתפנקו
כתבה פרסומית, א' אייר תשע"ו 09/05/2016 12:05

קפה גרג

אם אתם אוהבים ירקות, גבינות וגם חריף - למה שלא תנסו סלט מקסיקני?

מצרכים לבסיס הסלט
1 חסה ערבית שטופה וחתוכה גס.
1 חסה אייסברג שטופה וחתוכה גס.
4\1 כרוב סגול חתוך דק.
4\1 כרוב לבן חתוך דק.
5 גזרים חתוכים לרצועות דקות (גפרורים).
10 עגבניות שרי חצויות.
2 מלפפונים חתוכים למטבעות דקות.

רוטב הסלט: שמן זית ולימון (100 מ"ל שמ"ז ו50 מ"ל לימון).

לירקות המוקפצים והגבינה
גמבה אדומה חתוכה לרצועות.
גמבה צהובה חתוכה לרצועות.
כוס של גרגירי תירס.
בצל סגול חתוך לרצועות.
חופן פטריות שמפניון חתוכות לחצאים.
200 גרם קוביות פטה.
רוטב סריר'צה מקסיקני (להשיג בכל סופר).

אופן הכנה
מערבבים את כל חומרי הסלט בקערת ערבוב גדולה. מתבלים ומניחים בקערת הגשה
במקביל מחממים מחבת חמה עם מעט שמן ומקפיצים את הירקות עד לריכוך קל
מוסיפים זילוף של רוטב סרירצ'ה (על פי הטעם, זהירות שהרוטב חם הוא חריף יותר)
מוסיפים את קוביות הפטה מקפיצים מעט ומיד שופכים על בסיס הסלט.





הוסף תגובה

תגובות

אין לשלוח תגובה הכוללות דברי הסתה, דיבה וסגנון החורג מהטעם הטוב.