י"ח ניסן התשפ"ד
26.04.2024

ריבועי סלק ודלעת אפויים עם בצל וחזה עוף בתנור

ארוחה יפהפייה וטעימה והכי חשוב קלה להכנה • ריבועי סלק ודלעת אפויים עם בצל וחזה עוף בתנור

ריבועי סלק ודלעת אפויים עם בצל וחזה עוף בתנור

 


ריבועי סלק ודלעת אפויים עם בצל וחזה עוף בתנור.

התיבול: כף דבש (אפשר להחליף בסילאן).
מעט מים.
קצת סויה.
מלח.
פלפל.
מעט שמן.

להכין מרינדה כפולה - כי מתבלים את חזה העוף בנפרד ואת הירקות בנפרד.

חותכים את הסלק לריבועים קטנים יותר מהדלעת - ואת הבצלים שלמים או לחצי, תלוי בגדול.
אופים במשך 45 דקות מכוסה, ועוד כשעה ללא כיסוי. ב- 10 דקות האחרונות מעבירים למצב גריל.

ליד הגשתי למי שרצה תוספת, אורז מלא עם קישואים ופטריות מאודים.

 

לפני האפיה



 

אחרי האפיה



חזה עוף דלעת מתכונים אוכל סלק

 

מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.

art

'בחדרי' גם ברשתות החברתיות - הצטרפו!

הוספת תגובה

לכתבה זו התפרסמו 2 תגובות

תגובות

הוסיפו תגובה
{{ comment.number }}.
{{ comment.date_parsed }}
הגב לתגובה זו
{{ reply.date_parsed }}
טען עוד