1. עמוד הבית
  2. מתכונים
  3. עוגות

עוגת ביסקוויטים צבעונית

לפעמים עוגת ביסקוויטים נשמעת כמו הדבר הכי "פושט" בסדרת האפייה, אלא שהיא יכולה להיות אחת העוגות הנחשקות ביותר - כמו המתכון שלפניכם

אדית מיכה, י"ד טבת תשע"ז 12/01/2017 19:46

אוכל (1)

 


את העוגה הכנתי בתבנית פיירקס בצורת מלבן.

החומרים:

250 מ"ל שמנת להקצפה.
2 כפות פודינג וניל.
כף אבקת סוכר.
להקציף לקצפת יציבה.

250 מ"ל שמנת להקצפה.
2 כפות פודינג שוקולד.
כף אבקת סוכר.
להקציף לקצפת יציבה

להכין צלחת עם חלב וכפית נס קפה.

שלבי ההכנה:

שכבה ראשונה לסדר את הביסקוויטים זה לצד זה.
לשפוך מעל את קצפת הווניל.
ליישר.
להרטיב את הביסקוויטים בחלב ולסדר מעל שכבת הווניל.
לשפוך מעל את קצפת השוקולד וליישר.
להרטיב שוב פעם ביסקוויטים ולסדר.
להכניס למקרר.
בינתיים להכין את הגנאש:
100 גרם שוקולד מריר.
125 מ"ל שמנת להקצפה.
לחמם על אש נמוכה עד להמסה מלאה.
לשפוך על העוגה.
להכניס למקרר עד להגשה.

אפשר לפזר מעל חלבה, אגוזים, קוקוס וכיד הדמיון.

מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל madorhl@gmail.com ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.




הוסף תגובה

תגובות

אין לשלוח תגובה הכוללות דברי הסתה, דיבה וסגנון החורג מהטעם הטוב.
;