י"ד תמוז התשפ"ד
20.07.2024

שמרים ללא התפחה

החלום של כל אישה: לאפות עוגות שמרים מבלי לחכות שעות של התפחה

שמרים ללא התפחה
אילנה אפינגר

 


החומרים:

1 קילו קמח.
3/4 כוס סוכר.
3 ביצים.
2 כפות שמרים יבשים.
1 כוס שמן.
כפית מלח(בסוף).
כוס וחצי מים חמימים.


ההכנה:

לשה במיקסר במשך 8 דקות.
מכניסה את הבצק למקרר לחצי שעה.
מחלקת את הבצק ל-4 חלקים.
מרדדת כל חלק למלבן דק ורחב.

מילוי שוקולד:

100 גרם חמאה/ מחמאה.
60 גרם קקאו.
50 גרם סוכר חום.
רבע כפית קינמון.
15 גרם קורנפלור.

מורחת את השוקולד, יוצרת את הצורה שאני רוצה.
מכניסה לתנור בחום 175° למשך חצי שעה.

בסיר מכינה סירופ מכוס סוכר וכוס מים עד שהמים מצטמצמים ונעשים לסירופ.

מורחת אותם על השמרים מיד כשיוצאים מן התנור.

עוגת שמרים שמרים ללא התפחה אוכל מתכונים אפיה

 

מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.

art

'בחדרי' גם ברשתות החברתיות - הצטרפו!

הוספת תגובה

לכתבה זו התפרסמו 1 תגובות

תגובות

הוסיפו תגובה
{{ comment.number }}.
{{ comment.date_parsed }}
הגב לתגובה זו
{{ reply.date_parsed }}
טען עוד