1. עמוד הבית
  2. נשים
  3. אוכל

קישוא ממולא בורגול - מתכון

מנה כל כך יפה ומדוגמת שיכולה להתאים לאירוח, לאירוע, לארוחה משפחתית מיוחדת ועוד - קלה להכנה ונראית כאילו עבדנו עליה שעות
גילה מוגמי, כ"ה אדר תשע"ז 23/03/2017 08:44

גילה מוגמי גילה מוגמי



להשרות את הבורגול במים למשך כחצי שעה.
לשטוף ולסנן.
לרוקן קישוא ולהשאיר כקערה.
להרתיח את הקישוא כמה דקות עם מלח וכמון.
לסנן מנוזלים.

לבורגול לטגן:

בצל קצוץ.
גזר מגורד.
לטגן כמה דקות ולהוסיף:
מלח.
פלפל.
מעט כורכום.
כמון.
בורגול.
מעט מים.
לטגן כמה דקות.

לרוטב עגבניות חריפות לטגן:

בצל.
שום.
עגבניות.
פלפל ירוק.
עלי סלק.
למעוך כמו פירה.
פפריקה.
כמון.
מלח.
פלפל.
מים.
לבשל כ- 10 דקות

הרכבת המנה:

לשפוך קצת מהרוטב לתוך הקישוא ולמלא בבורגול.
להניח את הקישוא על רוטב עגבניות.

בהצלחה
מעוניינת לשתף אותנו בתוכן מעניין? שלחי לנו הודעה בוואטסאפ - 0583288642




הוסף תגובה

תגובות

אין לשלוח תגובה הכוללות דברי הסתה, דיבה וסגנון החורג מהטעם הטוב.
;