1. עמוד הבית
  2. אוכל
  3. מתכונים

מעדיפות שמרים טריים

קיימת נטיה אצל נשים צעירות (בגילאי 20-30) לחזור ולהשתמש בשמרים טריים לצרכי אפיה.
כתב בחדרי חרדים, ל' אב תשס"ו 24/08/2006 15:48

הריח מתפשט בבית. שמרית הריח מתפשט בבית. שמרית

מסקר שנערך במגזר החרדי בנושא הרגלי הצריכה של שמרים טריים לאפיה, נמצא כי קיימת נטיה של נשים צעירות (בגילאי 20-30) לחזור ולהשתמש בשמרים טריים לצרכי אפיה.

נראה, כי ממצאים אלו מצביעים על מגמת התמקצעות בתחום האפיה. כיום קיים דגש על איכות האפיה ובנוסף, הריח האופייני למאפי השמרים הטריים המתפשט בכל הבית, מזכיר את ריח בית סבתא ומבהיר היטב את יתרונות השמרים הטריים.

לדברי מר איתן בן חיים, מנהל השיווק של "שמרית", בענף האפיה המקצועית משתמשים אנשי המקצוע בשמרים טריים בשל יתרונות הטעם והארומה הטבעית שלהם המתפתחת כבר בתהליך הלישה.

חשוב לציין כי תהליך האפיה בשמרים הטריים - שהם הדבר האמיתי, מהיר וקל יותר והבצק המתקבל נח יותר לעבודה.

מוצרי שמרית נושאים את חותם הכשרות המהודר של בד"ץ העדה החרדית.





הוסף תגובה

תגובות

אין לשלוח תגובה הכוללות דברי הסתה, דיבה וסגנון החורג מהטעם הטוב.
  1. תחרות  

    מימי