1. עמוד הבית
  2. אוכל
  3. מתכונים

שמרים טריים הם הדבר האמיתי

בחברת "פאקא" יצרנית "שמרית" אומרים, ששמרים טריים מבטיחים את הארומה והטעם האופייניים למאפי שמרים
שירות בחדרי חרדים, י"ד אלול תשס"ו 07/09/2006 17:19

הריח מתפשט בבית. שמרית לשמור בקירור. שמרים טריים

חברת "פאקא" יצרנית "שמרית" - שמרים טריים לאפייה - הינה יצרנית השמרים הטריים היחידה בארץ מזה 70 שנה.

ל"שמרית" שלושה מוצרים: קוביה "שמרית" – קובית שמרים טריים, 50 גר' נטו , שקית "שמרית" – גרגרי שמרים טריים להוספה ישירה לקמח, שקית שמרית+משפר לאפיה ביתית.

משפר לאפייה ביתית תורם לנפח מאפה גדול יותר, טריות לאורך זמן וקיצור זמן התפיחה. את המשפר יש להוסיף, יחד עם השמרית, ישירות לקמח.

על המוצרים מודפס תאריך פג התוקף. חשוב להקפיד שהמוצר בתחום תאריך פג התוקף. שימוש בשמרים בטווח התאריך מבטיח את איכותם ותפקודם בבצק. מעבר לתאריך זה השמרים מאבדים מתכונותיהם.

המוצר חייב להיות מאוחסן בקירור רגיל (כ-5 מעלות). אחסון בהקפאה פוגם בפעילות השמרים.

שמרי אפיה הם פטריה חד-תאית שניתן לראותה רק באמצעות מיקרוסקופ. בטיפת נוזל שמרים יש כמאה מיליון תאי שמרים.

השמרים מפרקים סוכרים שבבצק לגז דו-תחמוצת הפחמן המתפיח את הבצק. בתהליך זה נוצרים חומרי ריח וטעם האופייניים למוצרי אפייה עם שמרים.

השמרים משמשים באפיה של מוצרים נפוצים ואהובים רבים: לחם, חלה, לחמניות, פיתות, פיצה, פוקאצ'ה וכן עוגות שמרים, סברינה קרואסונים וכד'.





הוסף תגובה

תגובות

אין לשלוח תגובה הכוללות דברי הסתה, דיבה וסגנון החורג מהטעם הטוב.