י"א ניסן התשפ"ד
19.04.2024

השף שגב משה מגיש: כוסות לוהטות של שוקולד

אלקטרה ממשיכה בסדרת מתכונים של השף שגב משה לארוחה מושלמת, כולל טיפים ועצות לשימוש נוח ויעיל במוצרי החשמל במטבח • והפעם: כוסות לוהטות של שוקולד

השף שגב משה מגיש: כוסות לוהטות של שוקולד

כוסות לוהטות של שוקולד

אפויות בתנור ומוגשות עם גלידה קפואה

מצרכים ל-12 מנות:

350 גר' שוקולד מריר
300 גר' חמאה בטמפ' החדר
150 גר' סוכר
9 חלמונים (138 גר')
9 חלבונים (334 גר')
120 גר' אבקת שקדים

להגשה: כדור גלידה וניל או כל טעם שאתם אוהבים

אופן ההכנה:

בבן מארי (אמבט מים רותחים) ממיסים שוקולד וחמאה ומערבבים היטב.

מקציפים את החלבונים היטב ומוסיפים בהדרגה את הסוכר, ממשיכים להקציף עד לקבלת קצפת גבוהה ויציבה.

בנפרד, מקציפים את החלמונים עד למקסימום.

מקפלים את הביצים המוקצפות לתוך השוקולד המומס, במהירות ובזהירות: מתחילים עם החלמונים ולאחר מכן מקפלים את החלבונים.

מוסיפים את אבקת השקדים, תוך כדי קיפול, לאחר מכן יוצקים לכוסות קרמיקה אישיות ומכניסים לתנור חם - 200 מעלות טורבו למשך 7-10 דקות לכל היותר.

להגשה: מניחים על העוגה כדור גלידה קפוא ומגישים מיד.






למתכון הראשון: סינטה חגיגית ומשפחתית אפויה בתנור עם בצלים ויין אדום - לחץ כאן

למתכון השני: מרק שמנת ופטריות - לחץ כאן

למתכון השלישי: פילה דג צלוי במחבת - לחץ כאן

למתכון הרביעי: דגים שלמים אפויים בתנור - לחץ כאן

למתכון החמישי: חזה עוף צלוי על מצע פלפלים קלויים - לחץ כאן

למתכון השישי: בטטות אפויות ברוטב מייפל - לחץ כאן

http://www.electra-trade.co.il/electra" target="_blank"
משה שגב מתכונים עוגה שף

 

מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.

art

'בחדרי' גם ברשתות החברתיות - הצטרפו!

הוספת תגובה

לכתבה זו התפרסמו 1 תגובות

תגובות

הוסיפו תגובה
{{ comment.number }}.
{{ comment.date_parsed }}
הגב לתגובה זו
{{ reply.date_parsed }}
טען עוד