ט"ז ניסן התשפ"ד
24.04.2024

מתכון לשבועות: סלט ירוק פיצוחים

המתכון הבא אינו חלבי אך מתאים לכל ארוחת חג בה תבחרי להגישו • ירוק, מעניין ומקורי: סלט ירוק פיצוחים • מאת שף מתחם 'נסיה'

צילום: אילן נחום
צילום: אילן נחום צילום: אילן נחום

 

מרכיבים:

2 צרורות פטרוזיליה
1 צרור נענע
1 צרור בזיליקום
100 גר' פקאן מסוכר
100 גר' פיצוחים מעורבים קלויים

מרכיבים לרוטב:

1/4 כוס שמן שומשום
1/4 כוס סויה
1/4 כוס סילאן תמרים
1/4 כוס מיץ לימון
פלפל שחור גרוס לפי הטעם

אופן הכנה:

• קוצצים את כל הירוקים מוסיפים פיצוחים ובוזקים מעל את הרוטב.

בתאבון!

 

• המתכון מאת השף אבי אביטן למתחם 'נסיה' בצומת ראם מסמיה הדרומית– כשר בהשגחת הרבנות האזורית.

סלט ירוק פיצוחים מתחם נסיה אבי אביטן צומת ראם

art

'בחדרי' גם ברשתות החברתיות - הצטרפו!

הוספת תגובה

לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות

תגובות

הוסיפו תגובה
{{ comment.number }}.
{{ comment.date_parsed }}
הגב לתגובה זו
{{ reply.date_parsed }}
טען עוד