ג' תשרי התשפ"ה
05.10.2024

לא שגרתי • סלט אגסים קיצי

פירות, ירקות, פיצוחים – כל אלו ועוד הפכו בשנים האחרונות לחלק ממנת הסלטים • כמנה ראשונה, או כתוספת למנה, קבלי סלט לא שגרתי • מתכון מומלץ

סלט אגסים, ניופאן
סלט אגסים, ניופאן



רגע לפני שאת חותכת את העגבניה ואת המלפפון לעוד קערה של סלט שגרתי, כדאי שתראי מה טומן בחובו המתכון שלפניך.

אם את רוצה אותו פרווה, פשוט ותרי על הקישוט הגבינתי.

המתכון מאת שמרית גולדברג צפדיה, שפית הבית של "ניופאן"

מצרכים:

1 צרור אורוגולה
1 לבבות חסה
5 מקלות סלרי אמריקאי
2 -3 אגסים חתוכים לקוביות
1 פומלה מחולקת לפילטים
צרור פטרוזליה
1 קולורבי חתןך למקלות עם מיץ לימון\ דלעת
גרגרי רימון

לרוטב:

1 כף תרכיז פריגת קפוא (1/4 כוס מיץ תפוזים)
1 כפית חרדל
1/4 כוס שמן זית
3 כפות חומץ בן יין לבן
1 כף דבש
2 כפות סוכר
קורט מלח
גרידת לימון

להגשה:

גבינה כחולה/ פרמזן
50 גר' פקאן מסוכר

אביזרים: מטרפה, כוס מידה, כפות מידה, זסטר, קערות ערבול, קולפן, סכין חיתוך



אופן ההכנה:

1. מערבבים את כל חומרי הרוטב בעזרת מטרפה לתערובת חלקה

2. חותכים גס את העלים מפזרים את גפרורי הקולורבי, בפומלה והאגסים

3. מפזרים את הגבינה והאגוזים


בתיאבון!

סלט אגסים שמרית גולדברג צפדיה ניופאן קולורבי אגוזים

art

'בחדרי' גם ברשתות החברתיות - הצטרפו!

הוספת תגובה

לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות

תגובות

הוסיפו תגובה
{{ comment.number }}.
{{ comment.date_parsed }}
הגב לתגובה זו
{{ reply.date_parsed }}