י"ז תמוז התשפ"ד
23.07.2024

ארוחה בכריך • עם אומלט סלמון

הילדים חזרו לבית הספר? • את מבלה את הבוקר בהכנת כריכים? • לא עוד פיתה עם שוקולד: לכי על ארוחה בכריך • והפעם עם הצעה מעניינת: כריך אומלט סלמון

צילומים: לירז בנז'ו
צילומים: לירז בנז'ו

עם הכריכים המושקעים הללו, אפילו המורה או הבוס יבקשו ביס...

המתכון מאת קים נווה, שף מסעדת "רינגלבלום" שבבאר-שבע.


כריך אומלט סלמון-

מרכיבים-

להכנת האומלט:

פרוסות נתחי סלמון דקות
עגבניות תמר מיובשות
טבעות בצל ירוק
מלח, פלפל, אורגנו
חמאה לטיגון

לכריך:
בגט/ פוקאצ'ה/ לחם לבן פרוס לאורכו
גבינת שמנת
עגבניות וחסה
פלפלים מוחמצים
לקישוט/תוספת- זיתי קלמטה


אופן ההכנה:

1. ממיסים כ- 20 גר' חמאה במחבת.

2. לערבב את כל החומרים יחד עם 2 ביצים. לטרוף היטב עם מעט סוכר על מנת שיתפיח את האומלט.

3. ליצוק הכול לתוך המחבת עם החמאה, לטגן בשני הצדדים עד לקבלת רמת עשייה רצויה.

4. פורסים את הלחם לאורכו ומורחים בשני הצדדים גבינת שמנת.

5. מניחים מעל עלי חסה, פרוסות עגבנייה ואת האומלט.

6. מפזרים מעל פלפלים מוחמצים.

7. ניתן להוסיף גם זיתי קלמטה.

8. בתיאבון !
כריך סלמון מסעדת רינגלבלום קים נווה אולמט

art

'בחדרי' גם ברשתות החברתיות - הצטרפו!

הוספת תגובה

לכתבה זו התפרסמו 1 תגובות

תגובות

הוסיפו תגובה
{{ comment.number }}.
{{ comment.date_parsed }}
הגב לתגובה זו
{{ reply.date_parsed }}
טען עוד