מקורי לסתיו: סחלב עם 'תה של סבתא'
הסתיו בעיצומו, וזה הזמן למתכונים של תה • קבלו מתכון מרענן המשלב חליטת תה: סחלב בארומה של 'תה של סבתא' • מאת: מאיר רוזנברג, שף מלון רימונים גלי כנרת

חומרים לחמש מנות:
4 כוסות חלב
2 כוסות שמנת מתוקה
2 כפות חליטת "תה של סבתא" (ויסוצקי)
חצי כוס סוכר
כף מי ורדים
2 מקלות קינמון
כף קורנפלור
חצי כוס מיםאופן ההכנה:
• מרתיחים את החלב עם התה של סבתא בחום נמוך במשך 5 דקות ומסננים את החלב.
• מוסיפים את השמנת, הסוכר ומקלות הקינמון וממשיכים בישול של עוד 5 דקות.
• מערבבים את הקורנפלור עם המים ומסמיכים את הסחלב.
• מוסיפים את מי הורדים.
נ
• ניתן להוסיף פיסטוקים קצוצים, קוקוס, גרנולה, שקדים וכו'.
• במידה ורוצים סחלב פרווה ניתן להחליף את החלב במים ואת השמנת המתוקה בקצפת ריץ'.
-
"הדבר שהכי מוציא אותה מדעתה זה לראות אותי נח"… -
העמותה הודיעה: "מי שיעזור לילדים האלו יוכל לזכות בפרס ענק" -
"לא על הנייר!": החרדים שנכנסו לדירה חדשה במחיר מצחיק -
הכירו את המרכז הרפואי שהתאים עצמו לצרכי הציבור החרדי -
הרבנית סיפרה: אבי שלח אותי מהשמים בחזרה -
עמית סגל נגד אריה גולן: "התפרץ, עלב וגידף" -
דיווח: איראן כלאה יהודי-איראני במשך עשור; הסיבה: התגורר בישראל -
נשיא ברזיל אחרי אלפי מתים: "תפסיקו להתבכיין"
תגובות