1. עמוד הבית
  2. נשים
  3. אוכל

מקורי לסתיו: סחלב עם 'תה של סבתא'

הסתיו בעיצומו, וזה הזמן למתכונים של תה • קבלו מתכון מרענן המשלב חליטת תה: סחלב בארומה של 'תה של סבתא' • מאת: מאיר רוזנברג, שף מלון רימונים גלי כנרת
תמי גיל, בחדרי חרדים, ה' חשון תשע"ג 21/10/2012 12:22

מאיר רוזנברג צילום: מאיר רוזנברג



חומרים לחמש מנות:

4 כוסות חלב
2 כוסות שמנת מתוקה
2 כפות חליטת "תה של סבתא" (ויסוצקי)
חצי כוס סוכר
כף מי ורדים
2 מקלות קינמון
כף קורנפלור
חצי כוס מים

אופן ההכנה:

• מרתיחים את החלב עם התה של סבתא בחום נמוך במשך 5 דקות ומסננים את החלב.

• מוסיפים את השמנת, הסוכר ומקלות הקינמון וממשיכים בישול של עוד 5 דקות.

• מערבבים את הקורנפלור עם המים ומסמיכים את הסחלב.

• מוסיפים את מי הורדים.
נ
• ניתן להוסיף פיסטוקים קצוצים, קוקוס, גרנולה, שקדים וכו'.

• במידה ורוצים סחלב פרווה ניתן להחליף את החלב במים ואת השמנת המתוקה בקצפת ריץ'.
מעוניינת לשתף אותנו בתוכן מעניין? שלחי לנו הודעה בוואטסאפ - 0583288642




הוסף תגובה

תגובות

אין לשלוח תגובה הכוללות דברי הסתה, דיבה וסגנון החורג מהטעם הטוב.
;