ט"ו ניסן התשפ"ד
23.04.2024

חנוכה בפתח: להכין לביבות מאפונה וכוסברה

למה שלא תלכי על... לביבות אפונה וכוסברה? • אפשר להתחיל להכין לסתם ארוחות צהרים כסלו'יות, ואם הילדים יאהבו - אמצי את המתכון לחנוכה • המתכון מאת שמרית גולדברג צפדיה, שפית הבית של ניופאן גורמה

חנוכה בפתח: להכין לביבות מאפונה וכוסברה



אין כמו לביבות מיוחדות ואווריריות, כשרוצים להפתיע ולחדש ולצאת מהשגרה.

שמרית גולדברג צפדיה, שפית הבית של "ניופאן גורמה" מגישה מתכון ייחודי
לשימוש במולטי קרפ של טפאל, ללא שמן.

החומרים:

3 ביצים
1 כפית צילי חריף
2 כפות צילי מתוק
1/3 כוס שמנת מתוקה
30 גר' חמאה מומסת
1 כוס קמח
צרור כוסברה קצוצה
3 כוסות אפונה
מלח ופלפל
לטיגון -שמן קנולה

אופן הכנה:

1. מקציפים את הביצים השלמות, מוסיפים תוך כדי הקצפה את הצילי, עד לקבלת תערובת תפוחה ואוורירית.

2. מוסיפים תוך כדי עירבוב על מהירות נמוכה את החלב, חמאה וקמח. מערבבים עד לקבלת תערובת חלקה כשתי דקות.

3. מוספים את האפונה והכוסברה ומערבבים בתנועת קיפול בעזרת מרית. מוסיפים מלח ופלפל, לפי הטעם.

4. מחממים במחבת שמן קנולה, יוצקים כף מהתערובת לכל לביבה, מטגנים עד להזהבה מכל צד. מעבירים לנייר סופג.

5. מגישים לצד קערית עם צילי מתוק.
חנוכה לביבות אפונה ניופאן גורמה שמרית גולדברג-צפדיה

art

'בחדרי' גם ברשתות החברתיות - הצטרפו!

הוספת תגובה

לכתבה זו התפרסמו 1 תגובות

תגובות

הוסיפו תגובה
{{ comment.number }}.
{{ comment.date_parsed }}
הגב לתגובה זו
{{ reply.date_parsed }}
טען עוד