י"ח ניסן התשפ"ד
26.04.2024

מיוחד לט"ו בשבט: טנג'ין עוף ופירות יבשים • חג לאילנות

ראש השנה לאילנות: טנג'ין עוף בשילוב פירות יבשים הכולל: נתחי פילה עוף עם שזיפים ומשמשים מיובשים, אגוזים וקוביות גזר חלוט, ברוטב יין אדום והדרים • קל להכנה וטעים • באדיבות רשת קפה גרג

צילום: אסף לוי
צילום: אסף לוי



עם בוא חג האילנות רשת קפה גרג, מנדבת, מתכון מנצח ברוח טו בשבט:

מתכון ל-4 אנשים

מצרכים:

40 מ"ל שמן זית
300 גרם טבעות בצל
400 גרם קוביות גזר חלוטות
750 גרם פילה עוף טרי, כל יחידה חתוכה ל-3
200 גרם שזיפים מגולענים, חתוכים לחצי
150 גרם משמש מיובש חתוך לרצועות
300 מ"ל יין אדום
500 מ"ל מיץ תפוזים
50 גרם סילאן
1 כפית משחת ציר בקר

הוראות הכנה

• לטגן בשמן זית את טבעות הבצל, הגזר ונתחי פילה העוף.

• להוסיף את הפירות המיובשים.

• להוציא את כל הרכיבים לקערה בצד, ועל אותו מחבת לשים את היין, מיץ התפוזים, הסילאן וציר הבקר.

• לתת לרוטב לרתוח עד שהוא מצטמצם בחצי לפחות.

• להוסיף חזרה את כל הרכיבים לתוך הרוטב, לבשל כדקה נוספת, לתקן מלח ופלפל ולהגיש

• מומלץ להגיש על פירה תפו"א חם.



טו בשבט פירות יבשים בקר יין קפה גרג

art

'בחדרי' גם ברשתות החברתיות - הצטרפו!

הוספת תגובה

לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות

תגובות

הוסיפו תגובה
{{ comment.number }}.
{{ comment.date_parsed }}
הגב לתגובה זו
{{ reply.date_parsed }}
טען עוד