כ' ניסן התשפ"ד
28.04.2024

משהו מתבשל פה: שוק אווז על מצע מנגולד ופורטובלו

'משהו מתבשל פה', תוכנית הבישול של 'בחדרי חרדים', ביקרה במסעדת 'קיטשן בר' בנתניה, וקיבלה מנה ייחודית מהשף יוהן בניסטי • והפעם: שוק אווז קונפי - מנה מרכזית עם עלי מנגולד ופטריות פורטובלו • הטיגון בשמן זית, חליטת העלים ולסיום - הגשת המנה

משהו מתבשל פה: שוק אווז על מצע מנגולד ופורטובלו

שוק אווז בישול וידאו פטריות

 

מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.

art

'בחדרי' גם ברשתות החברתיות - הצטרפו!

הוספת תגובה

לכתבה זו התפרסמו 1 תגובות

תגובות

הוסיפו תגובה
{{ comment.number }}.
{{ comment.date_parsed }}
הגב לתגובה זו
{{ reply.date_parsed }}
טען עוד