1. עמוד הבית
  2. מתכונים
  3. מתכונים

סלט 'בסטה' חם לחורף • מתכון מיוחד

השף רם ענתבי מ'קפה ג'ו' עם מתכון מיוחד לימות החורף: סלט חם בשילוב פטריות, תפו"א וגבינה בולגרית
כתב בחדרי חרדים, כ"ז טבת תשע"ד 30/12/2013 10:55

סלט בטטה אוכל מתכון קפה ג'ו



השף רם ענתבי, קפה ג'ו

סלט "בסטה" חם

סלט חם עשיר בטעמים, בשילוב פטריות מוקפצות עם תפו״א פריכים על מצע סלט גינה קצוץ, גבינה בולגרית, רוטב פלפלים ירוקים ואננס.

מחממים מחבת על להבה בינונית עם מעט שמן ומקפיצים במשך דקה וחצי את המרכיבים הבאים:

2 כוסות קוביות תפו"א
כוס פטריות שמפניון
קורט פפריקה חריפה, מלח ופלפל

במקביל מניחים בקערת ערבוב את המרכיבים הבאים:

3 כפות פלפל אדום קצוץ
3 כפות פלפל צהוב קצוץ
6 כפות מלפפון קצוץ
6 כפות כרוב אדום קצוץ
3 כפות בצל סגול קצוץ
3 כפות פטרוזיליה קצוצה
6 כפות אננס
6 כפות גזר קצוץ
תיבול
3 כפות שמן זית
4 כפות מיץ לימון טרי
קורט מלח
מעט פלפל שיפקה (ירוק חריף) קצוץ

מערבבים היטב את המוצרים בקערת הערבוב ומסדרים בצלחת הגשה.

מוזגים את תוכן המחבת על קערת הסלט, מפזרים מעל 50 גרם גבינה בולגרית מפוררת ומגישים.
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל madorhl@gmail.com ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.




הוסף תגובה

תגובות

אין לשלוח תגובה הכוללות דברי הסתה, דיבה וסגנון החורג מהטעם הטוב.
  1. זמן הקפצה תפוחי האדמה  


;