י"ט ניסן התשפ"ד
27.04.2024

הריזוטו העסיסי של 'טורו' • צפו: משהו מתבשל פה

תכנית הבישול של 'בחדרי חרדים' - משהו מתבשל פה - הגיעה למסעדת 'טורו' בירושלים, כדי ללמוד כיצד מכינים מנת ריזוטו • שמן ארטישוק, ציר ירקות, ריזוטו, מיץ לימון, גרגרי חומוס ועוד • הבישול, היציקה ושאר שלבי ההכנה • לסיום: מנה מורכבת להכנה - אך שווה את ההשקעה

הריזוטו העסיסי של 'טורו' • צפו: משהו מתבשל פה

200 ג' כרישה קצוץ
120 ג' סלרי קצוץ
30 ג' שום כתוש
800 ג' ארטישוק רבעים
150-160 ג' מיץ לימון
65 ג' מלח4 ליטר ציר ירקות
2 כפות חומוס מבושל
1 חופן מנגולד
1 כף שקדים פרוסים

ההכנה:

שמים בסיר רחב שמן ארטישוק, בצל, כרישה, סלרי, ארטישוק, שום כתוש, מחלקים ל-250 ג׳ את האורזמאדים בסיר נפרד מבאים לרתיחה ציר ירקות ומנמיכים את אש,יוצקים לתוך הסיר מצקת ציר ירקות ומערבבים מוסיפים, מיץ לימון ומלח מערבבים למשך 25-30 דק' ומעבירים לגסטרונום.
בישול וידאו אורז ריזוטו טורו

 

מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.

art

'בחדרי' גם ברשתות החברתיות - הצטרפו!

הוספת תגובה

לכתבה זו התפרסמו 3 תגובות

תגובות

הוסיפו תגובה
{{ comment.number }}.
{{ comment.date_parsed }}
הגב לתגובה זו
{{ reply.date_parsed }}
טען עוד