1. עמוד הבית
  2. נשים
  3. אוכל

לכל השואלות - המתכון של אתי דהן לפחזניות

מי אמר שפחזניות נאפות רק להזדמנויות ממש חגיגיות? עם מתכון כה פשוט וקל להכנה, תוכלי לשדרג כל אירוח וסתם קפה עם חברה
אתי דהן, ח' סיון תשע"ו 14/06/2016 18:04

אתי דהן אתי דהן

מי אמר שרק בשבתות ומועדים, מתמלא המטבח בריחות מאפים? פחזניות מתוקות וקלות להכנה - מתאימות לאירוח קליל ומשודרג.

החומרים:

חצי מחמאה.
כוס ורבע מים.
קורט מלח.
כוס ורבע קמח.
4 ביצים.
שמנת מתוקה.

ההכנה:

להרתיח חצי מחמאה עם כוס ורבע מים וקורט מלח.
להנמיך את האש, להוסיף כוס ורבע קמח, לערבב טוב טוב עד שנהיה בצק כמו פירה. לכבות ולקרר מעט.

להעביר לקערת מיקסר, להתחיל לערבב, להוסיף 4 ביצים כשכל ביצה לאט ובנפרד למשך דקה, בהדרגה.

לשים בשקית זילוף עם צנטר פרח גדול, לזלף בנייר אפיה במרווחים, לאפות בחום של 180 מעלות למשך כחצי שעה עד שנהיה זהוב. לקרר ולמלא מלמטה עם שמנת מתוקה.





הוסף תגובה

תגובות

אין לשלוח תגובה הכוללות דברי הסתה, דיבה וסגנון החורג מהטעם הטוב.