טארט מוס שוקולד חגיגי • מתכון לשבת
הוא נראה כמו פאי שוקולד מפנק: בסיס של בצק פריך, מוס שוקולד וגנאש מלמעלה • קל להכנה, טעים לאכילה - מושלם • שבת שלום

המתכון המוצלח הזה מתוך קבוצת הפייסבוק המצליחה, אמהות מבשלות כשר>>
בצק פריך:
150 גר' חמאה (מחמאה).
80 גר' אבקת סוכר.
קורט אבקת וניל.
ביצה אחת גדולה.
קורט מלח.
250 גר' קמח.
30 גר' שקדים טחונים מולבנים.
ההכנה:
מרדדת בין 2 ניירות אפייה ושמה בתבנית.
במקרו:
125 ג' שוקולד מריר איכותי+ חצי כוס שמן.
לערבב טוב ולהוסיף:
4 ביצים.
100 גר' אבקת סוכר.
קצת פחות מחצי כוס קמח.
כפית תמצית וניל.
אופים את הבצק בתנור בחום 180° למשך 10 דקות, לאחר מכן מוציאים מהתנור, שופכים את המוס ואופים עוד 15 דקות.
ציפוי:
100 גר' שוקולד מריר.
חצי כוס ריצ'.
לחמם ולשפוך מעל העוגה.
-
"רעש של לעיסת מסטיק היה מוציא את הילד מדעתו" -
דיווח מפתיע: גוגל ואמזון תרות אחר סטרטאפ חרדי -
97% הצלחה: הנתונים המפתיעים שפורסמו על הסמינר החרדי -
בצל מצוקת הדיור: הסגולה המיוחדת למציאת דירה -
טרגדיה בקהילה: בן 8 נפטר לאחר המחלה -
בליל שבת: הגר"א זילברמן מונה לרב "החורבה" -
הגר"מ מאזוז במתקפה חריפה: "אלה גרועים מנאצים" -
הצלצול של הערבי היה "ר' ישעיה בן ר' משה"
-
כתיבנ גרועה לא הבנתי את ההוראות (ל”ת)
יכ
תגובות