1. עמוד הבית
  2. מתכונים
  3. עוגות

טארט מוס שוקולד חגיגי • מתכון לשבת

הוא נראה כמו פאי שוקולד מפנק: בסיס של בצק פריך, מוס שוקולד וגנאש מלמעלה • קל להכנה, טעים לאכילה - מושלם • שבת שלום

אילנה אפינגר, אמהות מבשלות כשרט' תמוז תשע"ו 15/07/2016 13:15

מבשלות (1)

 

המתכון המוצלח הזה מתוך קבוצת הפייסבוק המצליחה, אמהות מבשלות כשר>>

בצק פריך:

150 גר' חמאה (מחמאה).
80 גר' אבקת סוכר.
קורט אבקת וניל.
ביצה אחת גדולה.
קורט מלח.
250 גר' קמח.
30 גר' שקדים טחונים מולבנים.

ההכנה:

מרדדת בין 2 ניירות אפייה ושמה בתבנית.
במקרו:
125 ג' שוקולד מריר איכותי+ חצי כוס שמן.

לערבב טוב ולהוסיף:

4 ביצים.
100 גר' אבקת סוכר.
קצת פחות מחצי כוס קמח.
כפית תמצית וניל.

אופים את הבצק בתנור בחום 180° למשך 10 דקות, לאחר מכן מוציאים מהתנור, שופכים את המוס ואופים עוד 15 דקות.

ציפוי:
100 גר' שוקולד מריר.
חצי כוס ריצ'.
לחמם ולשפוך מעל העוגה.

מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.




הוסף תגובה

תגובות

אין לשלוח תגובה הכוללות דברי הסתה, דיבה וסגנון החורג מהטעם הטוב.
  1. כתיבנ גרועה לא הבנתי את ההוראות  (ל”ת)

    יכ

;