1. עמוד הבית
  2. נשים
  3. אוכל

טורטיה במילוי בשר טחון ופטריות ובמילוי ירקות מוקפצים

טורטיה אחת ושני מילויים - רק תבחרו: בשר טחון, פטריות וצנוברים? או ירקות מוקפצים? קבלו את שני המתכונים ותהנו
גילה מוגמי, אמהות מבשלות כשר, כ"ג תמוז תשע"ו 29/07/2016 11:00

מבשלות (1)

המתכון המוצלח הזה נלקח מתוך קבוצת הפייסבוק המצליחה, אמהות מבשלות כשר>>

טורטיה במילוי בשר טחון, פטריות וצנוברים:

מטגנים המון בצל, פטריות, צנוברים, בשר טחון, פטרוזיליה.

תבלינים:
מלח.
פלפל.
פפריקה.
תבלין בשר.
מרק עוף.
מעט רוטב סויה.
מטגנים הכל היטב ונותנים לזה להתקרר מעט.

טורטיה במילוי מוקפץ ירקות:

מטגנים בצל, שום, פטריות, גמבה, גזר, פלפל חריף, תירס, פטרוזיליה.

תבלינים:
מלח.
פלפל גרוס.
רוטב צ'ילי.
מעט לימון.
שומשום.
לטגן הכל היטב עד שנהיה רך ולקרר מעט.

לוקחים טורטיה , מניחים את המילוי לא ממש בהתחלה - ושמים אותו פס ישר לרוחב, לא עד הסוף ואז מקפלים משני הצדדים לכיוון המרכז ומגלגלים עד הסוף וסוגרים עם דבק.

לדבק:
כף וחצי קמח.
2 כפיות מים.
לסגור את הטורטיה, לטבול בביצה, פירורי לחם מעורבבים עם שומשום, ולטגן בשמן עמוק כמה שניות מכל צד.
מעוניינת לשתף אותנו בתוכן מעניין? שלחי לנו הודעה בוואטסאפ - 0583288642





הוסף תגובה

תגובות

אין לשלוח תגובה הכוללות דברי הסתה, דיבה וסגנון החורג מהטעם הטוב.
;