1. עמוד הבית
  2. נשים
  3. אוכל

פטריות הפלא: גבינות, בצל מטוגן ותבלינים

זו מנה שנראית מעולה, קלה להכנה, טעימה ומרשימה - אין סיבה לא להכין נשנושי פטריות עם בצל מטוגן וגבינות, להנאה מושלמת של בני המשפחה
הדס מוריה, אמהות מבשלות כשר, ו' אב תשע"ו 10/08/2016 12:43

מבשלות (2)

המתכון המוצלח הזה נלקח מתוך קבוצת הפייסבוק המצליחה, אמהות מבשלות כשר>>

את הפטריות רוקנתי, ואת הרגליים שלהם קצצתי.
בינתיים טיגנתי בצל. שמתי בקערה גבינת ריקוטה וגבינה צפתית - אפשר גבינות אחרות, זה מה שאני קניתי.

תיבלתי בשמן זית, מלח, פלפל.

לערבב הכל עם הבצל המטוגן, למלא את הפטריות, לאפות כחצי שעה בתנור שחומם מראש ל- 200 מעלות.

מלמעלה צריך גבינת פרמזן, אני שמתי גבינת גאודה רגילה.
מעוניינת לשתף אותנו בתוכן מעניין? שלחי לנו הודעה בוואטסאפ - 0583288642





הוסף תגובה

תגובות

אין לשלוח תגובה הכוללות דברי הסתה, דיבה וסגנון החורג מהטעם הטוב.
;