1. עמוד הבית
  2. נשים
  3. אוכל

סלט/תוספת שעועית ירוקה הכי מעניינת וקלה להכנה

הוא נראה בסך הכל סלט, אך למעשה מדובר בתוספת מעניינת לכל ארוחה, פשוטה או חגיגית, שבת או יום יום • עוד מתכון קליל במסגרת מתכוני תשעת הימים
חן פלד בוקשפן, אמהות מבשלות כשר, ח' אב תשע"ו 12/08/2016 00:28

מבשלות


החומרים:

1 קילו שעועית ירוקה קפואה(להפשיר במים ואז לסנן).
1 ראש שום קצוץ.
כוסברה קצוצה.
1-2 כפות טריאקי.
1-2 כפות סויה.
מלח.
פלפל.
צ'ילי גרוס(מעט מהכל).
שמן לטיגון.
שמן שומשום (ממש נגיעה. הוא דומיננטי מאוד).
3-4 כפות צ'ילי מתוק.

אופן ההכנה:

לטגן בשמן+שמן השומשום את השום הקצוץ עד רגע לפני שהוא משחים.
מוסיפים את השעועית המסוננת ומערבבים. מוסיפים את הרטבים והתבלינים היבשים ומערבבים.
אורך הטיגון צריך להיות קצר, רק ככמה דקות. השעועית צריכה להישאר פריכה ולא רופסת. לאחר הערבוב/הקפצה של השעועית עם התבלינים, לכבות את האש. לתת לזה להתקרר מעט. להוסיף את הכוסברה הקצוצה ולערבב. לפני ההגשה להוסיף את השומשום.
מעוניינת לשתף אותנו בתוכן מעניין? שלחי לנו הודעה בוואטסאפ - 0583288642





הוסף תגובה

תגובות

אין לשלוח תגובה הכוללות דברי הסתה, דיבה וסגנון החורג מהטעם הטוב.
;