1. עמוד הבית
  2. מתכונים
  3. קינוחים

ארטיק מרשמלו בעשרה שלבים

זה רק נשמע מסובך, אבל חלק מהשלבים הם לדוגמה: להכניס למקפיא • ארטיקים ביתיים, מפנקים וטעימים וקלים מאוד להכנה • המתכון המשובח פורסם בקבוצת הפייסבוק המצליחה אמהות מבשלות כשר>> תהנו גם אתם

מלכי בודיק, אמהות מבשלות כשר, י"ז אלול תשע"ו 20/09/2016 14:06

מבשלות

 


200 גרם שוקולד לבן.
2 יחידות שמנת מתוקה (כל אחד 250 מ"ל).
50 יחידות מרשמלו.
מעט צבע מאכל ג'ל ורוד (לא חובה).

אופן ההכנה:

1. ממיסים את השוקולד הלבן בבן מארי ומצפים תבניות סיליקון לארטיקים - כולל דפנות.
2. הופכים ודופקים קלות כדי להסיר את השוקולד המיותר.
3. מכניסים למקפיא.
4. מרתיחים שמנת מתוקה אחת עם 40 יחידות מרשמלו עד שהכל נמס. מכניסים לקירור.
5. מקציפים את השמנת מתוקה הנוספת לקצף רך ומאחדים בלילות - מוסיפים מעט צבע מאכל.
6. מכניסים לתבניות שציפינו קודם, קוביות קטנות של מרשמלו ושופכים מעל את הבלילה - מקפיאים למשך 4 שעות לפחות.
7. משחררים ומגישים.
8. הארטיק נשאר פתוח מלמטה.
9. המתכון ל-9 ארטיקים.
10.בהצלחה.

מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.




הוסף תגובה

תגובות

אין לשלוח תגובה הכוללות דברי הסתה, דיבה וסגנון החורג מהטעם הטוב.
;