י"ט אדר ב' התשפ"ד
29.03.2024

ארטיק מרשמלו בעשרה שלבים

זה רק נשמע מסובך, אבל חלק מהשלבים הם לדוגמה: להכניס למקפיא • ארטיקים ביתיים, מפנקים וטעימים וקלים מאוד להכנה • המתכון המשובח פורסם בקבוצת הפייסבוק המצליחה אמהות מבשלות כשר>> תהנו גם אתם

ארטיק מרשמלו בעשרה שלבים

 


200 גרם שוקולד לבן.
2 יחידות שמנת מתוקה (כל אחד 250 מ"ל).
50 יחידות מרשמלו.
מעט צבע מאכל ג'ל ורוד (לא חובה).

אופן ההכנה:

1. ממיסים את השוקולד הלבן בבן מארי ומצפים תבניות סיליקון לארטיקים - כולל דפנות.
2. הופכים ודופקים קלות כדי להסיר את השוקולד המיותר.
3. מכניסים למקפיא.
4. מרתיחים שמנת מתוקה אחת עם 40 יחידות מרשמלו עד שהכל נמס. מכניסים לקירור.
5. מקציפים את השמנת מתוקה הנוספת לקצף רך ומאחדים בלילות - מוסיפים מעט צבע מאכל.
6. מכניסים לתבניות שציפינו קודם, קוביות קטנות של מרשמלו ושופכים מעל את הבלילה - מקפיאים למשך 4 שעות לפחות.
7. משחררים ומגישים.
8. הארטיק נשאר פתוח מלמטה.
9. המתכון ל-9 ארטיקים.
10.בהצלחה.

אמהות מבשלות כשר ארטיקים מרשמלו מתכונים אוכל

 

מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.

art

'בחדרי' גם ברשתות החברתיות - הצטרפו!

הוספת תגובה

לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות

תגובות

הוסיפו תגובה
{{ comment.number }}.
{{ comment.message }}
{{ comment.date_parsed }}
הגב לתגובה זו
{{ reply.date_parsed }}
טען עוד