י"ז ניסן התשפ"ד
25.04.2024

פחזניות מדהימות לקינוח בארוחת החג

הקונדיטורית מלכי אדלר עם מתכון מנצח להכנת פחזניות עם קרמבל לארוחת החג

פחזניות מדהימות לקינוח בארוחת החג

 




לקרמבל
125 גר' קמח (1 כוס פחות כף)
130 גר' סוכר דמררה (2/3 כוס)
100 גר' מרגרינה רכה
צבע מאכל לבחירה
לפחזניות
250 מ"ל מים (1 כוס מדידה )
קורט מלח
קורט סוכר
65 גר' מרגרינה
130 גר' קמח
3-4 ביצים

לקרם
1 מיכל שמנת מתוקה פרווה
1 אינסטנט פודינג וניל
1 כוס תותים טחונים

• מכינים את הקרמבל
• מערבבים את חומרי הקרמבל במיקסר עם וו גיטרה/מעבד מזון
• מרדדים בין 2 ניירות אפייה לעובי של 5 מ"מ ומקפיאים
• מכינים את הפחזניות
• מחממים תנור ל 160 מעלות
• מרתיחים את הנוזלים , המרגרינה, הסוכר והמלח.
• מוסיפים את הקמח ומערבבים עם כף עץ עד לקבלת כדור בצק הנפרד מהדפנות. מעבירים למיקסר עם וו גיטרה ומערבבים מעט לצינון.
• מתחילים להוסיף את הביצים זו אחר זו.
• אחרי 2 ביצים בודקים את המסה בין שתי אצבעות. מותחים פיסת בצק ואם מתקבל חוט שלא נקרע סימן שהבצק מוכן.
• ואם יש צורך מוסיפים עוד ביצה או חצי ביצה טרופה.
• מעבירים את התערובת לשק זילוף עם צנתר חלק מספר 12 ומזלפים פחזניות על נייר אפיה משתדלים שהפחזנית תהיה שטוחה בלי שפיץ.
• מוציאים את הקרמבל מההקפאה וקורצים עיגולים כחצי ס"מ יותר גדולות מהפחזניות. מניחים עיגול קפוא על כל פחזנית.
• אופים כחצי שעה, תלוי בגודל הפחזנית.
• הכנת הקרם: מקציפים את כל החומרים לקרם יציב ומזלפים לחור בתחתית הפחזנית.

פחזניות מתכון ארוחת חג אפיה

art

'בחדרי' גם ברשתות החברתיות - הצטרפו!

הוספת תגובה

לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות

תגובות

הוסיפו תגובה
{{ comment.number }}.
{{ comment.date_parsed }}
הגב לתגובה זו
{{ reply.date_parsed }}
טען עוד