1. עמוד הבית
  2. מתכונים
  3. מתכונים לארוחת צהריים

קובה דלעת ביתי - אין טעים ממנו

עוד מתכון במראה חורפי - קובה דלעת מפנק • המתכון המעולה פורסם בקבוצת הפייסבוק המצליחה אמהות מבשלות כשר>> תהנו גם אתם

חני מרגי, אמהות מבשלות כשר, כ"ט תשרי תשע"ז 31/10/2016 22:34

מבשלות (1)

 


לרוטב:

מטגנים עד להזהבה בצל גדול קצוץ.
3-4 שיני שום.
מוסיפים גבעולי סלרי קצוץ (בסוף הבישול להוסיף את עלי הסלרי).
עגבניה מגורדת.
מערבבים ומוסיפים:
מים בגובה חצי סיר.
קוביות דלעת ודלורית.
פרוסות קישוא.
מתבלים במלח, פלפל שחור, 3 כפות גדושות רסק עגבניות, א. מרק עוף ומיץ מחצי לימון.

למלית הקובה:
לטגן בצל, להוסיף בשר טחון, לתבל במלח, פלפל שחור וכמון.

לסולת:
2 וחצי כוסות סולת.
2 כפות שמן.
1 וחצי כוס מים - להוסיף למים מלח.

ההכנה:
ללוש את החומרים לבצק, לתת לו מנוחה כמה דקות שיתאחד.
מרטיבים את הידיים, פותחים על כף היד חתיכת בצק, ממלאים בבשר ועוטפים בעדינות מהקצוות עד שנוצר כדור.

להניח על משטח רטוב או ישירות לסיר המבעבע.

מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.




הוסף תגובה

תגובות

אין לשלוח תגובה הכוללות דברי הסתה, דיבה וסגנון החורג מהטעם הטוב.
  1. וואו  

    עובדיה

;