1. עמוד הבית
  2. אוכל
  3. מסעדות

'לחם-בשר' משיקה מסעדה חדשה במתחם איילנד בנתניה

רשת מסעדות הקונספט הבשרית 'לחם בשר' משיקה בימים אלה מסעדה חדשה נוספת בכשרות מהדרין במתחם איילנד בנתניה. המסעדה ממשיכה את מסורת החברות והשילוב המושלם בין שני העולמות - הלחם והבשר, ומזמינה את ציבור שומרי הכשרות לחוויה קולינארית בלתי נשכחת ולהנאה מהתפריט המשובח, האהוב והמוכר של הרשת שזכתה במרוצת השנים האחרונות מאז הושקה, להכרה ולשיעורי אהדה גבוהים במיוחד
כתבה אינפורמטיבית, ח' כסלו תשע"ז 08/12/2016 10:33

לחם בשר לחם בשר

מסעדת 'לחם בשר' שבמתחם איילנד בנתניה מציעה מגוון רחב של בשרים ומנות איכותיות שנבחרו בקפידה רבה, אווירה נעימה ואינטימית, עיצוב מעודכן ומעורר השראה והחשוב מכל: שירות חווייתי בסטנדרטים הגבוהים ביותר.

עיצוב המקום נעשה תוך התאמה לקונספט החווייתי ומאפשר ישיבה נוחה ואקסקלוסיבית עבור לקוחות המעוניינים בחוויה קולינרית ייחודית ובפרטיות. המסעדה משתרעת על פני 350 מ"ר ומסוגלת לארח עד 120 אורחים בו זמנית.

בלחם בשר נתניה, תיהנו ממנות המבוססות על נתחי בשר טריים, שעוברים תהליך יישון מוקפד ומסורתי, וממנות שנאפות בטאבון המיוחד שבמרכז המסעדה שמוכיחות שלחם ובשר זה שילוב מושלם. בנוסף, מסעדת 'לחם בשר' בסניף נתניה תשמח להציע לכם גם דגים טריים, מנות פתיחה מדהימות ופוקצ'ות חמות וטריות הישר מטאבון המסעדה, מנות לילדים וזה רק על קצה המזלג.

בלחם בשר מתחם איילנד נתניה תוכלו לקיים אירועים פרטיים וחגיגות פרטיות עם תפריט המותאם לכל אירוע.

מסעדת 'לחם בשר' בסניף נתניה נהנית מכשרות מהדרין מן המהדרין בפיקוח בד"ץ בית יוסף, מיסודו של הגר"ע יוסף זצוק"ל, והיא ממוקמת במתחם איילנד, שד' עובד בן עמי 10, נתניה. שעות פעילות המסעדה, בימים א'-ה' בין השעות 12 בצהריים ועד חצות, ובמוצאי שבת החל משעה אחר צאת השבת ועד חצות. חניה בשפע.

להלן מוגש מתכון לרוטב צ'ימיצ'ורי (באדיבות השף יניב עדן- שף רשת לחם בשר):

• קוביות קטנות מ-2 פלפלים ירוקים
• קוביות קטנות מ2 פלפלים אדומים
• בצל סגול קצוץ
• חופן פטרוזיליה קצוצה
• 3 שיני שום קצוצות
• חצי כפית מלח • חצי כפית פלפל שחור גרוס
• 2 כפיות פלפל מדגסקר שלם
• חצי כוס חומץ בן יין לבן
• כוס שמן קנולה

לערבב את כול המצרכים היטב ולשים במקרר לפחות לשעה לחיבור הטעמים.

רשת "לחם בשר" מקבוצת "קפה קפה", מחברת בין שני עולמות, לחם ובשר, ומציעה תפריט ייחודי תוך שימת דגש על טריות בלתי מתפשרת, איכות, טעם וחוויית בילוי משובחת בשילוב כשרות מהודרת.

הקונספט מחבר בין עולם הבשרים לאפייה טרייה בטאבון הממוקם בלב המסעדה. לצד האוכל – תפריט יינות עשיר מיקבי בוטיק מקומיים, ולצדו קוקטיילים ייחודיים ושאר מיני אלכוהול. ל"לחם בשר" 5 סניפים: נמל תל-אביב, מגדלי ב.ס.ר בבני-ברק, מתחם התחנה בירושלים, ארנה הרצליה ובמתחם איילנד שבנתניה. בימים אלו פותחים גם לחם בשר באשדוד.






הוסף תגובה

תגובות

אין לשלוח תגובה הכוללות דברי הסתה, דיבה וסגנון החורג מהטעם הטוב.
  1. אכלתי ומאוד טעים שם. מסעדה מרשימה וטובה!  (ל”ת)

    שרה