ג' חשון התשפ"ה
04.11.2024

סיגרי פיצה מעלי לזניה

ברוב הבתים עסוקים בימים אלו בחיסול שאריות והארוחות מורכבות מזני אוכל שונים שביום רגיל לא היו נכנסים יחד לאותה צלחת - רעיון סיגרי פיצה מעלי לזניה דווקא מאוד הגיוני ונראה טעים

סיגרי פיצה מעלי לזניה
רבקי צוובנר

 


מצרכים:

עלי לזניה.
שמן זית.
בצל.
עגבניה.
שום.
פלפל שחור.
מלח.
אורגנו.
אבקת שום.
קטשופ/רסק עגבניות.
זיתים.
גבינה צהובה.
שומשום.
וכל תוספת שבא לכם.

אופן הכנה:

מבשלים דקה או שתיים את העלים עד שאפשר לגלגל אותם, ומסננים במים קרים.
קוצצים בצל, מטגנים במחבת עם שמן זית.
מוסיפים שיני שום פרוסות ועגבניה קצוצה, תבלינים, קטשופ.
ממשיכים בטיגון עוד שתיים שלוש דקות.
מורחים בתבנית שמן זית. פורסים על השיש נייר אפיה (כדי לצמצם לכלוך) ועליו את העלים. באמצע לאורך העלה מפזרים רוטב, מעל את הזיתים וקרעים של גבינה צהובה.
סוגרים, מסדרים בתבנית. מורחים מעל שמן זית ושומשום.
אופים בחום בינוני למשך עשרים דקות.

מתכונים לזניה סיגרים סיגרי פיצה ערב פסח

 

מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.

art

'בחדרי' גם ברשתות החברתיות - הצטרפו!

הוספת תגובה

לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות

תגובות

הוסיפו תגובה
{{ comment.number }}.
{{ comment.date_parsed }}
הגב לתגובה זו
{{ reply.date_parsed }}