ט' ניסן התשפ"ד
17.04.2024

עוגה עם קרם קפה ואגוזים

עוגה עם קרם קפה ואגוזים

עוגה עם קרם קפה ואגוזים
מלכי וינברג

 


שלב 1: בצק פריך

2 כוסות קמח.
1/2 אבקת אפיה.
1/2 כוס סוכר.
1 1/2 כף קקאו.
מרגרינה.
מעבדים לבצק ואופים 20 דקות בחום 180.

שלב 2: טורט

4 חלבונים + 1.5 כוסות סוכר - להקציף.
להוסיף 4 חלמונים.
1/2 כוס שמן.
2 כוסות קמח.
1 אבקת אפיה.
2 סוכר וניל.
1/4 כוס מיץ לימון.
3/4 כוס מים.
100 גרם שוקולד מגורד.

לאפות בנפרד 1/2 שעה בחום 180.

שלב 3: קרם

כוס אבקת סוכר.
מרגרינה.
לערבב בבלנדר עד שהמרקם חלק.

להוסיף:
3 ביצים.
3 סוכר וניל.
2 כפות קפה.
פודינג וניל.
100 גרם אגוזים טחונים.

בבלנדר עד לקבלת מרקם אחיד.

הרכבת העוגה:

לוקחים את התבנית ובה בצק פריך אפוי.
מניחים על הבצק חצי מכמות הקרם.
מניחים מעל טורט אפוי.
מעל הטורט מצפים בכמות הקרם שנותרה.

אוכל מתכונים עוגת טורט עוגה עם אגוזים קרם קפה ואגוזים

 

מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.

art

'בחדרי' גם ברשתות החברתיות - הצטרפו!

הוספת תגובה

לכתבה זו התפרסמו 7 תגובות

תגובות

הוסיפו תגובה
{{ comment.number }}.
{{ comment.date_parsed }}
הגב לתגובה זו
{{ reply.date_parsed }}
טען עוד