ח' ניסן התשפ"ד
16.04.2024

אנטיפסטי עם כדורי ברוקולי וגבינות/ שף אביגיל מייזליק

בסך הכל 20 דקות הכנה ויש לכם ארוחה מדהימה לחג השבועות. בריאה, צבעונית וטעימה במיוחד

אנטיפסטי  עם כדורי  ברוקולי וגבינות/ שף אביגיל מייזליק
בחדרי חרדים

 


זמן הכנה 20 דקות, 6 מנות

הרכיבים

לכדורי הברוקולי:
3 כוסות ברוקולי
כוס וחצי פירורי לחם
2 ביצים
100 גרם גבינה-
צהובה מגורדת 28% נֹעם
100 גרם גבינת-
טוב טעם 3% טרה
4 כפות קוטג' 5% טרה
מלח ופלפל

לירקות:
חציל קטן
4 קישואים או זוקיני
3 פלפלים בצבעים שונים
1 ראש שום
50 גרם חמאה טרה
2 כפות טימין קצוץ
מלח ופלפל

אופן ההכנה:
להכנת כדורי הברוקולי:
טוחנים במעבד מזון את הברוקולי עד שהוא
טחון היטב. מעבירים לקערה ומוסיפים את
פירורי הלחם, הביצים, הגבינות המגורדות,
המלח והפלפל. מעבדים לבצק קליל ולא דביק.
יוצרים כדורים בקוטר 3-2 ס"מ מהתערובת
ומניחים בצד.

להכנת האנטיפסטי:
מחממים תנור ל-220 מעלות. פורסים את החציל לעיגולים, את הקישואים לפרוסות אלכסוניות, את הפלפלים לרצועות וחוצים את ראש השום לשניים. משמנים קלות את תבנית התנור בחמאה או
בשמן זית, מניחים את הירקות ושני חצאי השום
ומסדרים בצד את כדורי הברוקולי.
מפוררים על הכול פירורים של חמאה.
מתבלים במלח ופלפל ומפזרים טימין קצוץ.
צולים את הירקות וכדורי הברוקולי
במשך 25-15 דקות, עד שהם מזהיבים.
מסדרים בצורה נאה על צלחת ומגישים.
למתכון נוסף>>

גבינות שף שבועות

 

מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.

art

'בחדרי' גם ברשתות החברתיות - הצטרפו!

הוספת תגובה

לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות

תגובות

הוסיפו תגובה
{{ comment.number }}.
{{ comment.date_parsed }}
הגב לתגובה זו
{{ reply.date_parsed }}
טען עוד