1. עמוד הבית
  2. נשים
  3. אוכל

קנלוני קישואים במלית פיצה / שף ציפי כהן

קנלוני קישואים במלית פיצה / שף ציפי כהן
כתבה אינפורמטיבית, כ"ט אייר תשע"ז 25/05/2017 17:02
תגיות:

בחדרי חרדים בחדרי חרדים



זמן הכנה 20 דקות, 4-5 מנות

הרכיבים:
2 קישואים בינוניים
שמן זית
250 גרם גבינה צהובה מגורדת 28% נֹעם
100 גרם גבינת קרם שמנת 5% טרה
100 גרם קוטג' 5% טרה
25 גרם רסק עגבניות
כף תבלין לפיצה
שן שום
כף קטשופ
מלח ופלפל
טבעות זיתים

אופן ההכנה:
פורסים את הקישואים לאורכם לפרוסות בעובי חצי ס"מ.
מורחים שמן זית על מחבת פסים ומחכים עד שהמחבת לוהטת.
מטגנים את הקישואים משני הצדדים עד להזהבה ומניחים בצד.

להכנת רוטב הפיצה:
מערבבים רסק עגבניות, שן שום, תבלינים וקטשופ.
טוחנים בבלנדר מוט. על כל פרוסה מפרוסות הקישואים
המטוגנים מורחים שכבה דקה של גבינת שמנת וקוטג'
ומעל רוטב פיצה. מפזרים פתיתי גבינה צהובה מגורדת
וטבעות זיתים. מגלגלים את הרצועות ומסדרים בתבנית אפייה.
אופים ב-180 מעלות 15-10 דקות, עד שהגבינה מבעבעת.

לגיוון: למלית גבינה מוקרמת, מוותרים על רוטב הפיצה
ומוסיפים שום כתוש לגבינה.





הוסף תגובה

תגובות

אין לשלוח תגובה הכוללות דברי הסתה, דיבה וסגנון החורג מהטעם הטוב.