1. עמוד הבית
  2. נשים
  3. אוכל

צהרי שישי: הום פרייז משפחתי

יום שישי ארוך, כולם בבית ו...רעבים? קבלו מתכון שיגוון לכם את האווירה ואת ארוחת צהרי יום שישי. מתאימה כמובן לכל הזדמנות נוספת במהלך השבוע. הום פרייז
גילה מוגמי, ט"ו סיון תשע"ז 09/06/2017 14:26

גילה מוגמי גילה מוגמי



החומרים:

לחתוך תפוחי אדמה לקוביות.
בקערה:
שמן זית.
פלפל גרוס.
מלח.
פפריקה.
רוטב צ'ילי.
שומשום.

אופן ההכנה:

לערבב הכל היטב.

לטיגון: לטגן את תפוחי האדמה עד שמזהיבים ואז לשפוך את הרוטב ולהקפיץ.
לאפייה: לשים את תפוחי האדמה בתוך קערה עם התבלינים ולהכניס למקרר למשך רבע שעה. לאפות עם נייר כסף מכוסה כ- 25 דקות ואז להוריד את הנייר ולתת לו עוד איזה רבע שעה כדי שיהיה קריספי.





הוסף תגובה

תגובות

אין לשלוח תגובה הכוללות דברי הסתה, דיבה וסגנון החורג מהטעם הטוב.